45 123
發新話題

給 LOSER團長ORMisuk看

[Close]

給 LOSER團長ORMisuk看

LOSER某幾位有品團員不斷踩場
LOSER團長ORMisuk   請比一個

在某LOSER有品團員開既POST叫(結束)
內容是否玩過火?
加上中出團開個開玩笑的POST又關貴團團員什麼事?
自己不知人家團正在搞什麼就入來踩場
是你們當自己是正義的警察?
本來事情已變得淡了
今天上線就看到貴團某人開一個[結束]
這[結束]是代表什麼呢?
內容是太過激情?
是想做正義的警察玩到火上加油?
請LOSER團長ORMisuk交代

引用:
原帖由 SLY_KIN 於 2008-9-4 01:13 發表
LOSER某幾位有品團員不斷踩場
LOSER團長ORMisuk   請比一個
在某LOSER有品團員開既POST叫(結束)
內容是否玩過火?
加上中出團開個開玩笑的POST又關貴團團員什麼事?
自己不知人家團正在搞什麼就入來踩場
是你們當自己 ...
我看你吃錯藥了 不理你現在身份不是SLY 還是 SLY客人

我看Clement 都說得很清楚 這件事結束了 你要來拿尾彩沒人阻你 的

另外我都唔希望我要再爬多次文章 點解中出團/SLY 開個Post 關唔關我地事*
引用:
By Clement :
我特來向loser團道歉的.先說sorry .希望你們前事不再計較.另外我覺得你們真正處事的幾個人物真的可以完全用大方形容. 令我慚愧.
另有關中出團滅團post一事我想講事實真的不是認真招的.有誰會認真招所有團滅團戰.
我向來覺得你們團有品和有實力.
本身SLY實力不強.也不會自HIGH. 可能大家認識不深吧. 引起各種誤會. 我給你們的交代是我此帳號不再用. 也不會再上VLAN聊天或回覆.希望大家不要再計較前事.有空有時間可以跟他們打一下友誼賽的.雖然不強.但打團時也不會咀炮及有品的. 很多團的朋友都是這樣交回來的.

以上所說沒半句大話. 信不信由你們吧. 本來創這團的目的就是磨練好技術後嘗試跟各強團一戰.可惜事與願違.好多強團的主將都已退休了.
重點我們從來不會怕跟大團團戰的.不過不會跟任何團打滅團戰. 星願跟UNION都打過了. 有WIN有輸.我們GGC團網內也有RP. 可惜他們都未能全出主將.可能是我們好運或是他們出考生打團吧.

不能成為朋友.感到可惜.
另外我想跟你說~* 在你發下此貼 再跟你說的【結束】這個貼相差時間我看都幾遠下 o_O

再說我看在我開該貼時 你還在線上在別貼回覆為何你這句
引用:
今天上線就看到貴團某人開一個[結束]
有時想拎尾彩果陣 好心都諗清楚條路點鋪 拜託 。p.S我相信樓主的理解能力未免解不到 結束的意思吧

我真的累透了
抱歉詳盡內容我真的不想解釋了
我先反問你
為何你自己不直接問SLY團的人?

我只可以說,本人於中出POST中
只是跟朋友開了一個玩笑
被SLY團的人誤會成諷刺他們
才做成沒意義的罵戰(被閣下"唔俾臉"的特別對待)
以及被說敝團"冇品"
本來事件平息了

但由於敝團團員看不過眼
以為SLY團擺明串本人
所以便做成更大既誤會
才有你所謂的"結束"文
但呢一切你冇理由唔知
根據日本仔所講
個POST入面你都有回

最後想問句:
點解你好似死唔斷氣咁

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

Suki ...唔知點解 我覺得佢頭像同佢有三分相似

經過剛才和CLEMENT  MSN對話
此POST暫時當作為誤會一場

等陣問下版主可唔可以DEL佢
生於斯 玩於斯

嫩...=]
版主只有牛..
要不打俾牛問牛拎ac,pw 去del=]

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-9-4 10:57 發表
Suki ...唔知點解 我覺得佢頭像同佢有三分相似
雖然個頭像有三分似我但有七分似你
唔知你可以在某post串錯我個名叫SXX_Lin有呢個人既呢
人生時常得意

引用:
原帖由 SLY_KIN 於 2008-9-4 12:41 發表

雖然個頭像有三分似我但有七分似你
唔知你可以在某post串錯我個名叫SXX_Lin有呢個人既呢
文不對題 過主吧你 都說了 我唔受你呢套

usa都係所謂國際警察
  結果犯眾憎
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-9-4 16:27 發表
usa都係所謂國際警察
  結果犯眾憎
別把你的情況 跟我比較 我完全冇事

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-9-4 15:41 發表

別把你的情況 跟我比較 我完全冇事
人地都唔係話緊你
日本仔不乖 小心被陰
生於斯 玩於斯

我唔係到你地就唔乖啦 冇得摸頭

引用:
原帖由 MiX_FLL 於 2008-9-4 21:28 發表
我地兩個是哈比一族>< 一起給人摸頭吧

引用:
原帖由 MiX_FLL 於 2008-9-4 20:28 發表
邊個唔乖 冇幫我睇住D狗籠有冇鎖好?
生於斯 玩於斯

回復 12# 的帖子

=[我都講左..
唔想摸你個柒頭

45 123
發新話題