35 123
發新話題

[討論] id: 10x2, 神信一刀了, 八少爺 mh, 附上mh rp 及紅圈時間

[Close]

id: 10x2, 神信一刀了, 八少爺 mh, 附上mh rp 及紅圈時間

因為我開左war3 cap 圖只cap 到桌面, 所以想找個好心人幫我cap一cap 圖
id1: 10x2 (紅色, 阿松) -  於1:02 紅圈cp 中的直江
id2: 神信一刀了 (藍色:羽吉) - 於48秒紅圈前往cp 中的直江

id3: 少爺 (黃色:信長) - 於7:05 紅圈150內的最上

有無好心人可以幫我cap 張圖出來, 唔該哂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 。輝 於 2015-8-25 00:53 發表
感謝你, 還有兩人 可不可以幫幫我, thx
還有, 歡迎隊友雜賀超市入黎同我say 聲sorry, 因為你話我屈對面mh

咁樣就CHECK到係咪MH? 如果人地冇MH,就DEL POST 吧,以免誤會.

回復 5# 的帖子

聽你咁講 名單中有你D朋友? 無開圖點黑位點人?
清者自清

慢慢捉,大把錢,打機咋傻仔,捉左又點.?有錢就有得玩,阻到我?

回復 7# 的帖子

打機都要作弊咁打,可見你有幾垃圾
不過又係既,香港咁大,始終有啲好似你咁垃圾既廢人
你咪慢慢洗錢落VLAN買VIP囉,仲可以幫補下VLAN
但真係為你老母惋惜,生左個又冇品又垃圾既傻仔

維9比MH屠嘿嘿

建議block ip

引用:
原帖由 隨風 於 2015-8-25 09:21 發表
維9比MH屠嘿嘿
最後都係贏左

回復 7# 的帖子

咁你真係幫vlan買多d vip

你幫vlan唔洗執笠 最後又係開比賽比錢我地入袋

多謝哂wo

/.\

細佬神立花0死sora_av

引用:
原帖由 雜貨超市 於 2015-8-25 01:57 發表
咁樣就CHECK到係咪MH? 如果人地冇MH,就DEL POST 吧,以免誤會.
暗位紅圈埋都唔係MH?
講真我唔知你真心膠定真係死頂, 不過做人要有D 承擔
認個錯真係咁難?

引用:
原帖由 八少爺 於 2015-8-25 04:23 發表
慢慢捉,大把錢,打機咋傻仔,捉左又點.?有錢就有得玩,阻到我?
慢慢開,大把人捉,打機咋傻仔,開左又點?就係唔同低過10LV既玩,阻到我?

35 123
發新話題