33 123
發新話題

[討論] 千奇咪入cxzman個場

[Close]

千奇咪入cxzman個場

條友夠打好地地 幾次唔夠打都踢走對面隊D人
玩能到燥 已經幾次係咁

我剩係知LAG場黎

未入過玩,好小見人
鬥雞要不要

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=624915&highlight=%E7%A7%92%E4%B9%82%E7%90%A6
話佐:handshake

終於有受害者出現

GOOOOD!!!
條_街把口超賤
終於見到佢_街啦!!!!!!!!
求版主封9佢AC!!!!!!!!!!!!!!!!!

條廢西之前同矩一隊都踢,矩自己玩服仔肥5能到踢9我食曬我d裝
我Fd話番比我聽

呢條友把口超臭 琴晚我玩服仔一開波食強王 過左一陣條友仔比人追殺比強盜兵整死左 話我好食強王

真心好好笑 圖又無 你話自己中出呀婆都得啦 你個acc lv連05都入唔到 點踢你???

on 9 仔先會入佢場 活該

回復 9# 的帖子

見你文盲+腦殘我好心post多次上面條link比你

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=624915&highlight=%E7%A7%92%E4%B9%82%E7%90%A6

咁包庛佢... 你就係賣外掛o個個?_?

引用:
原帖由 winterwine 於 2015-6-18 13:23 發表
見你文盲+腦殘我好心post多次上面條link比你

咁包庛佢... 你就係賣外掛o個個?_?
矩地同一個團

我fd話我知先知原來有人講緊我

其實一日裡面比我屠走既人真係數唔晒
而我亦都唔會專登去記你班垃圾個名
sorry 我不嬲對廢物無乜印象
真係唔知幾時屠過你地

走埸就係走埸
我亦都唔會晒時間幫你班廢西諗埋有咩原因會走埸
既然你地都比我屠過
淆都可以理解

既然你地都係走埸既廢物
咁就岩晒啦, 你班廢物咪自己開埸玩囉
走埸都無人理

我個埸只歡迎有品玩家
禁10LV以下 禁MH 禁走埸
SOR你地唔係

引用:
原帖由 cxzman 於 2015-6-18 23:18 發表

真係唔知幾時屠過你地

走埸就係走埸
我亦都唔會晒時間幫你班廢西諗埋 ...
引用:
原帖由 屠殺對面 於 2015-6-16 23:35 發表
時間地點
你地邊日得,5好轉左個團名5應機ok?
比你QQ2之後舉報個個ac好彩有cap圖封5到,有無MH你自己望我張CAP圖你話MH咁我地出到黎到係垃圾X5咁無野好驚啦,23號之後比個日子黎一齊夾下OK?

引用:
原帖由 cxzman 於 2015-6-18 23:18 發表

真係唔知幾時屠過你地

走埸就係走埸
我亦都唔會晒時間幫你班廢西諗埋 ...
我都諗緊你幾時屠過我地,我屠你十場你嬴我一場唔知有無,你QQ2我就係走場咁我下次係你面前趺張1千蚊紙報警告你打劫好無:lol:lol:lol我就真係諗緊淆都可以理解
呢句點解,約緊滅團時間都可以無人應機既:lol:lol
我就好易話圍,唔理你幾時開個團,你照反而家呢個List個d ac同我打,輸完交ac密碼就係咁簡單
你5係諗住幾句野係度兇9我hea完扮無事發生下話?咁曬9氣:lol

33 123
發新話題