68 12345
發新話題

信長邊隻英最樣衰...入黎傾傾xd

[Close]

信長邊隻英最樣衰...入黎傾傾xd

本人就覺得+仔最樣衰,,,
個樣人唔似人 老鼠唔似老鼠

加仔-,-

神原
好多都樣衰 怪獸樣

吾係,北條早雲差吾多啦

其實你地講個d樣衰英全部都係出自魔獸爭霸既,吾係信長地圖人倉既,別膠.正係玩11.2b吾玩s版,信2其他rpg既話你地吾會進步

S版未轉17.a大版之前
立花宗茂都幾型

緊係加仔啦,根本唔係人黎,同cp果隻浪人一樣樣(唔知有冇記錯,好似睇片果陣見到加仔打浪人一樣樣,兩個都成隻青蛙咁)

引用:
原帖由 d47898 於 2010-9-8 23:11 發表
緊係加仔啦,根本唔係人黎,同cp果隻浪人一樣樣(唔知有冇記錯,好似睇片果陣見到加仔打浪人一樣樣,兩個都成隻青蛙咁)
笑左..成隻青蛙咁-,-
唔似青蛙..
最多似影分身..分左多左個加仔出黎姐,,,

引用:
原帖由 Rave_舜 於 2010-9-8 23:13 發表

笑左..成隻青蛙咁-,-
唔似青蛙..
最多似影分身..分左多左個加仔出黎姐,,,
我記得呢,我睇過一出加仔的一百種死法,加仔死果時兩張手兩張腳張開彈起,真係成隻青蛙咁嫁

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2010-9-8 22:57 發表
其實你地講個d樣衰英全部都係出自魔獸爭霸既,吾係信長地圖人倉既,別膠.正係玩11.2b吾玩s版,信2其他rpg既話你地吾會進步
別膠.正係玩11.2b吾玩s版,信2其他rpg既話你地吾會進步

請留意問題是什麼?
早川瀨里奈★.:

樣子猥瑣的加仔
專搞漂亮的阿市

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2010-9-8 22:57 發表
你咁講.全部去玩正規
唔係冇進步架WO
人地講緊信長.點解你可以咁神.拖到咁遠
仲順便踩人又賣埋廣告.真係威水
唔該你唔好扮代表ok?正常少少既人都知道信長唔代表war3囉
標題就寫住信長邊隻英最樣衰.我唔知你唔識字定係真係唔識字
擺明係講緊信長入面既英雄啦.一係咁
你數哂+放哂咁多隻war3英雄出黎.比我地慢慢揀

好明顯係平手

引用:
原帖由 瘋雲 於 2010-9-8 23:32 發表

你咁講.全部去玩正規
唔係冇進步架WO
人地講緊信長.點解你可以咁神.拖到咁遠
仲順便踩人又賣埋廣告.真係威水
唔該你唔好扮代表ok?正常少少既人都知道信長唔代表war3囉
標題就寫住信長邊隻英最樣 ...
時下d小學x話信長=war3,請留意時代

K吟邪樂G <====最樣衰 :lol

68 12345
發新話題