21 12
發新話題

[討論] (難題)織田如果出依個陣 , 聯合出咩陣好?

[Close]

(難題)織田如果出依個陣 , 聯合出咩陣好?

https://www.youtube.com/watch?v=UzFZAL69lyc
聯合最強勢個版本 , 聯合出最強陣都唔夠抽

立道正信雙大 , 聯合全部負速罰企成分鐘
雙緩速陣範圍大到SM , 你閃左照罰企
加埋果心強暈 , 你0速仲要有D石阻住你唔俾你走

立道正信果心三大
本多見人就扑 , 聯合除左臨死個陣強暈本多2秒就咩都做唔到
槍神0速本多金波都快過你追住你扑 , 槍神大都發唔到威 , 俾毛宇強暈救你幾秒都冇用 ,
仲要俾果心大針殺
戰國最硬武田都要扑到死 , 雙緩加凍雲 , 法師都追唔到A , 立道都行得快過佢

信長後期轉玩硬我覺得係最出色的計策 , 唔洗驚槍大又同到武田抽 , 企最前等直大唔到本多
毛利風傷打信都RJ , 信長又頂得又爆到塔 , 信長放心可以做前線 , 有幾次仲昆人水
爆發力都係俾本多做啦

打街場 你100場先有1場掛?
打團. 你棄保對面都冇正信OR果心啦

如果真係有呢D英. 我用毛毛 武田2龍直江魚左已經夠做.
吾需要特別推塔已贏睇技術

打團 本多宗勝好難肥   =.=

百地 真昌 魚佐 槍神 e仔

You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

雙槍都打死對面la 理佢咩9陣          隻直江系我 隻本多10成9肥吾到
善心ooaa>3<

引用:
原帖由 Y.sn 於 2015-5-15 18:50 發表
雙槍都打死對面la 理佢咩9陣          隻直江系我 隻本多10成9肥吾到
自信爆棚 haha
waijai

出本多 上軍預左打後期.
快爆都GG LA  

兩隊實力太低
2:20我真系看吾透果心做乜
你講果D咩雙慢控場 其實無用
會主講先手 講走位
如果佢地比人開先會點?

讓你 吾好話聯合軍會戰先手
大家[抗魔]情況下 聯合都吾會輸
後期一堆無力 信長立花果心正信 相比起武田幸村義龍算軟

吊你老母 講野1999 我都唔知你講乜陣 =.=

引用:
原帖由 chiang315 於 2015-5-16 20:00 發表
兩隊實力太低
2:20我真系看吾透果心做乜
你講果D咩雙慢控場 其實無用
會主講先手 講走位
如果佢地比人開先會點?

讓你 吾好話聯合軍會戰先手
大家[抗魔]情況下 聯合都吾會輸
後期一堆無力 信長立花果心正信 相比 ...
大家[抗魔]情況下 聯合輸硬
武田槍神罰企 , 本多直接行入去9拍2主
面對面單挑2隻主圍本多都唔會夠本多抽 , 本多仲有6秒金波
聯合法師又唔會夠立道 , 攻裝正信同信長抽
可以做的野只有強暈4秒減慢死的時間

引用:
原帖由 [WinD]JiM. 於 2015-5-15 04:14 發表
如果真係有呢D英. 我用毛毛 武田2龍直江魚左已經夠做.
吾需要特別推塔已贏睇技術
一樣肥
本多可以一挑武田2龍

回復 13# 的帖子

笑左 你估2龍同武田企定定比本多a?仲要2龍 武田招大又耐過本多 +上武田玩硬 本多都唔易殺 +上2隻a1隻點都本多唔著數啦 仲有要記住係有輔手

實力?我有
證據又冇 廢話一大堆
乜彩都拎唔到
成個小學生發爛渣咁

樹人 23分鐘雙總 40分鐘內完場 清兵英都無隻睇你點打

21 12
發新話題