23 12
發新話題

[討論] 有人自己mh屈我mh

[Close]

有人自己mh屈我mh

有d人殺唔到人就開mh玩明顯黎殺我1次咁多之後仲要屈人mh
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

風仔都屈你mh 笑死我

風仔都屈你mh 笑死我

風仔都屈你mh 笑死我
制服誘惑

引用:
原帖由 B.StarBaBy_ 於 2016-6-26 07:44 發表
速王點會係MH狗呢
佢係狗但唔會係mh狗囉
同埋最多都係鐘意走住來尸吊既狗囉

引用:
原帖由 B.StarBaBy_ 於 2016-6-26 07:44 發表
我都成日被屈,間中出下忍玩龜D就變左MH

放R P上黎啦!改圖改幾日先放圖?

拿我就即日SD左圖比人睇既,唔係SD比你姐

同你講嘢咩傻9?叫緊樓主放R P上黎呀!

引用:
原帖由 隨楓 於 2016-6-27 20:05 發表
同你講嘢咩傻9?叫緊樓主放R P上黎呀!
咁激動做咩,純屬討論我咁廢屈我無咩用,屈番個出名D既似有著數

邊個咁得閒理你?

引用:
原帖由 隨楓 於 2016-6-27 20:13 發表
邊個咁得閒理你?
楓哥你真係古惑,前幾日吊完人MH人地話比圖你你話唔手然使咁快唔記得人,重等我等左你咁多日

引用:
原帖由 場主咪九踢 於 2016-6-27 20:16 發表
楓哥你真係古惑,前幾日吊完人MH人地話比圖你你話唔手然使咁快唔記得人,重等我等左你咁多日
比圖有用?比R P上黎啦!仲有我係網吧玩無儲R P
懶得係網吧睇R P,隻垃圾m h武田又唔放上黎

你地果邊到姬又係m到出面人未到又係走定先,要開青酒死追先殺到,咁樣玩真心有乜西好玩先?

引用:
原帖由 隨楓 於 2016-6-27 20:22 發表
比圖有用?比R P上黎啦!仲有我係網吧玩無儲R P
懶得係網吧睇R P,隻垃圾m h武田又唔放上黎
你屈人MH,自己無證據,人地好心比埋圖你你都重要死咬住人地係MH,楓哥,昨天的明天雖然自己都其身不正,但係人地捉人MH準過你好多喎

23 12
發新話題