發新話題

[討論] 忍無可忍

[Close]

忍無可忍

自從三月搞HK版到而家

有人講到期望光復信長就太誇張了

但至少能有人更新地圖, 玩家亦願意去試實在令人欣慰

但竟有無恥之徒用外掛玩遊戲, 不惜花金錢不斷購買點數卡開新帳號不斷欺騙玩家

到底是什麼心態?

如此強大怎不見君贏個信長盃或嬴個英雄聯盟比賽?

要在今時今日低落的信長區用外掛屠街場自我安慰?
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

Tommy 說得菲常對 用外掛玩游戲的是狗嗎?

唔好比我知你有份
生於斯 玩於斯

我有無份大家有眼睇 開住直播黎玩都比人屈開圖
笑銀死

我無開圖都比人話有開架啦

信長就係太多屈9人開圖既垃圾先無人玩

信長就係因為有無實力又無自信又無恥之徒用MH 搞到一般玩家都提心吊膽才沒人敢玩

雖講大如LOL PUBG 都未能100%防到

更何況WAR3入面一個小遊戲

但令人可笑的竟有人要屈就在這小小的WAR3遊戲當王
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 Misuki 於 2018-9-6 02:53 發表
信長就係因為有無實力又無自信又無恥之徒用MH 搞到一般玩家都提心吊膽才沒人敢玩

雖講大如LOL PUBG 都未能100%防到

更何況WAR3入面一個小遊戲

但令人可笑的竟有人要屈就在這小小的WAR3遊戲當王 ...
先要無左果啲屈9人開圖同走場既垃圾 我諗會好啲

引用:
原帖由 Black.Shit 於 2018-9-6 03:08 發表

先要無左果啲屈9人開圖同走場既垃圾 我諗會好啲
想佢拎到權封acc,順手改埋檢舉規則

好似尋日,有人開post 直播 自己mh玩信長

我只能夠係抱怨區開post,唔可以去檢舉果邊

因為我唔係果場game既玩家,只係響條友直播見到佢開住mh

無得report

有冇睇我直播??
Jimgor1120 Twitch

南哥mh 眾所皆知
tommy宜加先開po講
距琴日直播開mh 比人捉埋

回復 5# 的帖子

信長就係有太多開圖既垃圾先冇人玩

志狗你覺得自己好好咩 你(依加)的確係冇開圖 但日日群住佢地係到圍威喂 你有覺得過有問題咩 你仲覺得好開心喎

不知為何有人被禁言了
但禁言是影響不到遊戲的
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 文靜公子 於 2018-9-6 17:27 發表
志狗你覺得自己好好咩 你(依加)的確係冇開圖 但日日群住佢地係到圍威喂 你有覺得過有問題咩 你仲覺得好開心喎
笑死 終於有人為我澄清我是清白的.

佢地係邊個 我真係唔知 我整係知道我相信我的朋友是沒開圖 我能說的就只有這樣.

仲有 咩叫依家無開圖『請解釋』加上咩叫日日群住佢地 哥我很久沒打信長 難道你公子哥不知道?

在下認為朋友跟兄弟係值得相信

發新話題