發新話題

魔獸爭霸III 密技

[Close]

魔獸爭霸III 密技

ROC TFT單人模式密技
在single player遊戲進行中按enter後輸入(大小寫沒差,TFT也可使用)
greedisgood =黃金木材各加500單位
greedisgood # =黃金木材各加#單位
KeyserSoze =加黃金500單位
KeyserSoze # =加黃金#單位
LeafItToMe =加木材500單位
LeafItToMe # =加木材#單位
PointBreak =解除補給需求,可直接生產到食物上限
whosyourdaddy =無敵且擁有一擊必殺
iseedeadpeople =所有玩家顯示全部地圖
allyourbasearebelongtous =立即獲勝
somebodysetupusthebomb =立即戰敗
ItVexesMe =不會被判定獲勝
StrengthAndHonor =不會被判定戰敗
thereisnospoon =所有玩家法力無限
Thedudeabides =法術準備時間立即完成
WhoIsJohnGalt =解除除所有技能的科技需求
WarpTen =所有玩家快速建築
SharpAndShiny =將所有攻防科技升1級
Synergy =解除campaign的科技樹限制(就是可以生所有東西啦!)
RiseAndShine =將遊戲時間變成早上6:00
LightsOutset =將遊戲時間變成晚上6:00
DaylightSavings =停止遊戲時間的運行
Daylightsavings # =設定遊戲時間至#時(可用小數點設定分,
例如daylightsavings 8.5=>將遊戲時間變成8:30)
Motherland =跳關 (如 motherland human 04)

做咩唔話轉貼????

自己打.....???

睇左,單機時有用

thanks for sharing.

變時間有咩用-.-

日間同夜間既視野係唔同的

greedisgood 10000000=爆錢

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-7-15 21:54 發表
greedisgood 10000000=爆錢
e個好有用,我成日單機用買野

thanks for sharing. 我成日都單機玩@@

回復 3# 的帖子

你個icon好正
i am華Dee
i am樹熊

我本身都係知d比較有用既

whosyourmammy   會唔會變左神

發新話題