發新話題

[討論] 點解港信對於新手既包容程度咁低?

[Close]

點解港信對於新手既包容程度咁低?

自問我係玩得唔好,但未至於送頭,出裝同主流出法唔一樣,又話要black-list,出坦又鬧,出保裝又鬧,入場又叫人踢我,你地班香港人依頭就成日怨天怨地又出PO話港信點解越黎越少人玩,台信人數比港信多,個頭又帶頭杯葛甚至排除新手,有新血唔係應該值得開心咩?

點解港信既人對於新手既包容程度咁低,唔通到港信徹底沒落嘅時候,先識得珍惜新血?

信長係講求合作,你單機食兵有咩用,講經咩你
你已經肥得唔夠人快,仲要單機,你打下會戰食技好過啦,你呢D肥料真係博比人鬧

你地鬧我理解,但完全將新手排除於港信。你地有邊個未做過新手

回復 3# 的帖子

新唔係問題,但你新又唔聽人講,講左又要係咁,你要人點包容你?

我同版主你都玩過幾次,就係呢D情況...

03好多新手 突哥 精哥 等等 人雖然唔太識玩  但至少會聽人講

你明白?

回復 4# 的帖子

請指出我邊到講左唔聽,我淨係遇到我食兵少就鬧,出英玩阿市又鬧,出左件冇咩人會出既裝就鬧。然後**不雅**完就直接跳場話RE,我黑人問號。

引用:
原帖由 血色妖月 於 2022-11-5 19:55 發表
新唔係問題,但你新又唔聽人講,講左又要係咁,你要人點包容你?

我同版主你都玩過幾次,就係呢D情況...

03好多新手 突哥 精哥 等等 人雖然唔太識玩  但至少會聽人講

你明白? ...
好彩冇我名,可以還神了

引用:
原帖由 秀子市姬 於 2022-11-7 01:31 發表
請指出我邊到講左唔聽,我淨係遇到我食兵少就鬧,出英玩阿市又鬧,出左件冇咩人會出既裝就鬧。然後**不雅**完就直接跳場話RE,我黑人問號。
那,,,老闆,唔當表所有人都係咁,至少我唔係(個人情緒管理比較好),有人係玩得認真同激進D
但入場多於一個人話你,我都會T,冇辦法我都要專重其他人想法
感覺你肯比少少改變,大家都會接受你,你不用放棄

引用:
原帖由 冷風問誰怕 於 2022-11-4 22:46 發表
信長係講求合作,你單機食兵有咩用,講經咩你
你已經肥得唔夠人快,仲要單機,你打下會戰食技好過啦,你呢D肥料真係博比人鬧
南哥你重未死咩

引用:
原帖由 秀子市姬 於 2022-11-7 01:31 AM 發表
不如玩下大友神原馬埸酒#先 =.=

發新話題