28 12
發新話題

買顯示卡一問

[Close]

買顯示卡一問

CM690(windows果隻)放唔放得到張GTX480??

YES

咁仲有幾多位凸出黎??仲有散熱O唔OK?仲有玩metro 2033大約幾多FPS到??all high(唔洗very high) 4倍反鋸齒,1920*1080

回復 3# 的帖子

呢個時候由我黎問
你用幾大個mon,用d咩mb同cpu加埋你買左未,同埋用d咩火牛,最緊要係咩牌子

其實我想用舊機+GTX480
部舊機都唔係好舊...Q9550,4GB-800,icute 650W,P5N7A 用左1年左右...
其實你又用咩機嫁??唔通你都係用GTX480??

我用垃圾機箱既,想換D 700$到又可以放得落480又有windows就最好喇
我想問有冇GAME有tessellation??我見DX11有E隻新功能想試下新野

icute 650去推GTX480 太危險了...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-24 23:17 發表
icute 650去推GRX480 太危險了...
ALAN打錯字
順便問下個時脈點解唔係2.80Ghz

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔好問我用咩機
一黎我講比人知會-0-
二黎我都只係想幫下人咁解,幫輕下alan (其實都唔係幫得好多- -....)
火牛最好換左佢,就算有80+都最好換
用antec or corsair or...silverstone好似係呢隻同seventeam,前2個最好,後2個都唔差,有3個係大品牌黎,antec同corsair一定係,好似係silverstone都係...唔係好記得...
最好買700w到,預佢夠電用
http://www.youtube.com/user/trubritar#p/u/18/aQa97-ApWvc
而q系既cpu...我...都係認師父算....,佢e+都係用q系,but拖card(hd5850)....所以你想好有心理準備會拖

game metro2033.但係5970同480既fps都唔會好勁我估係3-40fps左右,我睇test睇到人地行2560x1200玩metro2033,最低去到1x,480sli都冇乜幫助,but你唔會行到2560x1200咁勁掛....,更重要既係,metro2033果個dx11既樣....同dx9...我都睇唔出有d咩分別....ace兄講我知
dirt2,480都應該行到5x既,重有最好就係行480果陣做通風做好d,太熱......

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-24 23:21 發表

ALAN打錯字
順便問下個時脈點解唔係2.80Ghz
==CPU 唔係長期全速的

seventeam同antec 既牛會比較熱

回復 11# 的帖子

antec夠穩定嘛
去左代理囉反粒u.....,冇去超佢(之前試過乃野)唔去玩oc...,but....
133.5x22....i7 930...
重有,唔知呢邊問唔問得alan了,i7黎講,外頻去到幾多先安全?ram行1333

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-24 23:38 發表

==CPU 唔係長期全速的
oic  thx alan

回復 12# 的帖子

比起雞牛黎講係既...
但係熱呢個問題對於佢黎講係一個好大既缺點...
你可以試下233

回復 14# 的帖子

唔好亂黎...我set到去200...去到3ghz,佢同我講死左粒u...結果去左聯強醫院急救....重住左成個week醫院.....but果陣係用ud3r,giga,e+轉左mb

28 12
發新話題