46 1234
發新話題

2019-10-16 重開(舉報MH) 內詳

[Close]

2019-10-16 重開(舉報MH) 內詳

舉報區會在2019-10-16  重開, 但只接受 (舉報MH) <--會有新的規則

關閉的原因是?沒時間嗎? 還是封鎖大量帳號會影響生意?

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-10-10 13:04 發表
關閉的原因是?沒時間嗎? 還是封鎖大量帳號會影響生意?
生意? 何來? 一個月幾百, 夠交電費還是網費 ?

貼錢之外, 只是不想再貼更多的時間 .

又停,你無時間大可以搵一D有品人幫手。
我唔信一個有品人都搵唔到去幫你。就算係停都處理埋今次先,最近捉左咁多紅圈。

飛豬不覺得最近MH更多了  在停止舉報 可能其他正規玩家都玩不下去了 MH太蒼狂

引用:
原帖由 ★Stabber. 於 2019-10-10 13:32 發表
飛豬不覺得最近MH更多了  在停止舉報 可能其他正規玩家都玩不下去了 MH太蒼狂
靜係10月,我都唔知捉左幾多個紅圈。
我地睇紅圈老實講隨時仲花時間。
小飛豬如果睇完覺得證據不足,大可只係處理證據充足貼,但係暫停處理咁即係放棄信長區。
到時VLAN隨時無人玩信長。不知道VIP一個係唔係要幾百,嗰d mh花錢買VIP相信VLAN一個月都唔會只係幾百賺。
係唔係驚走場太多連一般人都封號,所以就停左佢先?
咁舉報區靜係舉報MH一係,反正封完號佢地又會再買VIP帶動VLAN收入。

飛豬你不如升級魔獸版本1.28 MH越來月多了  不如升到1.31魔獸 國外已經有1.31了
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=3044&snA=256499

講真其他人點講我唔理

但當初呢個舉報區  係我 綱吉 文靜公子 等人爭取返黎

就算俾人封晒號

到而家我地都從來無後悔過

同時都唔想當初咁辛苦爭取返黎既野話唔要就唔要

如果小飛豬真係無心繼續管理落去

我願意接手 每日花時間係舉報區身上

回復 8# 的帖子

支持KEN哥 接手管理

比我接手仲好 我同南狗世不兩立  

回復 8# 的帖子

支持有心人接管舉報區

就算係停都應該處理埋今日之前舉報。
完全無理由就停?咁樣好令人懷疑。

回復 7# 的帖子

咪係..拿拿聲升級版本啦..依家我平時打都見吾少玩家用緊MH D人太識扮野..快D升級版本我想2次收費...你更新完依家個MH玩吾到架啦..快D啦!!!

回應KEN:

其實我比較在意MH.

至於走場同掛機, 我一直覺得無法去防.
始終要現代都市人花成粒幾鐘去打一場遊戲係好困難, 唔係每個人都會肯去commit.
真係有意外, 本身預左打1個鐘再返工返學結果要拖到2個鐘, 或有人肚痛我都認為公說公有理.
始終要歸究配套上未能與時並進 (我指的是魔獸和信長地圖的設定, 不是VLAN平台)

如果有幾位能像KEN哥如此熱心於平台及論壇工作的玩家肯幫忙, 我在此誠心地希望小飛豬能把工作分出來, 讓玩家去管理玩家, 互相監視. 而且不能一人獨大, 應多人同時受任.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-10-10 14:05 發表
講真其他人點講我唔理

但當初呢個舉報區  係我 綱吉 文靜公子 等人爭取返黎

就算俾人封晒號

到而家我地都從來無後悔過

同時都唔想當初咁辛苦爭取返黎既野話唔要就唔要

如果小飛豬真係無心繼續管理落去

我願意 ...
現在來來去去都是你們兩群人之間的鬥爭, 若有一方得到權力,就會出事.
不要說甚麼可以做到公平,全部都是廢話.
出事了,還不是要我處理.

以前信長,因為有官方圖,所以才有義務去維持一些規則.
但現在我想沒有這個必要了.一個漏洞百出的地圖遊戲,
也不需要做到平台與玩家之間如此對立的關係.

使用平台.喜歡的就玩下綜合圖, 一些舊聯機遊戲對戰.也十分有趣同開心.
天天上來封號,使到玩家同平台關係矛盾對立,非開設 vLan 的本意

46 1234
發新話題