發新話題

到底係咪我玩悶左呢隻GAME?

[Close]

到底係咪我玩悶左呢隻GAME?

由S3開始總會覺得 每次更新都係壞野
所謂計分新制 加入聯盟模式 希望玩家唔會單純同其他玩家競爭
實際上 邊個會理聯盟入面既玩家 同佢地鬥快上分
仲加入晉級制度 不單推行混亂 反而令玩家難爬分左
如果我以前係1420分 贏3場上金牌 1450分
但而家既制度銀牌就要5場3勝先上到金牌 輸左又要跌過 再博上番金牌
不突止 0分多數打3場輸哂跌區 大約75分 要連贏5場先 追番到 咁就蝕左2場
如果晉級唔到 又係一直跌落去
表面上個制度好似好新穎咁 事實上又係要隱藏ELO 咁改黎到底有乜春用? 真係又要威又要戴頭盔

以往我玩既LOL 同而家已經唔一樣
自從黑切者改左之後 差唔多好多英都會出 真係打銀死人
英雄方面
上路伊莉絲
場場都係下路見到好運 索娜
中路唔係劫就卡力斯
JG就Vi
新英又一隻比一隻強勢
真係好多不滿
可能我真係玩悶呢隻GAME
由以前每場都認真出盡力打仗
到到而家每場輸 我都已經無哂感覺
贏又唔係覺得開心
真係 係時候收收皮
有無玩家入黎分析下 到底改版是好是壞
有錯指出 GAME齡半年ONLY

個人都覺得s2比s3好玩。

由黑切聯盟開始我已經崩潰緊

引用:
原帖由 六刀流一 於 2013-3-7 22:56 發表
由S3開始總會覺得 每次更新都係壞野
所謂計分新制 加入聯盟模式 希望玩家唔會單純同其他玩家競爭
實際上 邊個會理聯盟入面既玩家 同佢地鬥快上分
仲加入晉級制度 不單推行混亂 反而令玩家難爬分左
如果我以前係14 ...
上路我冇見過伊莉絲
而加又轉啦
差唔多變殞落聯盟

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2013-3-7 23:07 發表
個人都覺得s2比s3好玩。

由黑切聯盟開始我已經崩潰緊
同意 雖則LOL好處係有更新 比信長之類GAME有更多變化
但係如果更新不宜 就會造成反效果
我知道自從S3之後 LOL 造成唔少玩家流失

riot只系想將遊戲拖後期 唔想搞到1面倒
先系jg開刀 減少滾雪球既機會 想系後期靠會戰黎定勝負
不過你知平衡呢家野 有邊隻game會完美做到呢點

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-7 23:49 發表
riot只系想將遊戲拖後期 唔想搞到1面倒
先系jg開刀 減少滾雪球既機會 想系後期靠會戰黎定勝負
不過你知平衡呢家野 有邊隻game會完美做到呢點
其實s3  =  JG TOP係前期既影響力越黎越大 ap    sup係中後期影響力越黎越大    ad  大後期先有影響力
tpp之前隻jg咁薯   s2一樣拎細界#1  因為重點係ap ad到     但係一到左s3  jg影響力重要
咪即刻發現到條友廢   換鬼左
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

樓主講果幾隻英都係我最鐘意玩主操果幾隻

卡力 劫上黑切就幫路狂屠

不過我會出第二把先 殘力打MID未到中期夠力

但而家既制度銀牌就要5場3勝先上到金牌 輸左又要跌過 再博上番金牌

上左金,就唔會趺番銀.........

引用:
原帖由 7171 於 2013-3-8 17:49 發表

上左金,就唔會趺番銀.........
可能我表達差
我想講5場3勝個陣輸左 又要再打到100分 拎晉升資格

上到金牌吾會跌返銀牌 反而系我覺得易上左.
英雄方面 睇你識吾識打咋-.-
박지연.

現家S3 頭
S 3中期應該吾會再系甘
박지연.

top影響好大依家 變左一個carry位

發新話題