16 12
發新話題

GSG9/SEK TEAM 通告版

[Close]

GSG9/SEK TEAM 通告版

為了方便國內團員,於是我開了此post作為日後重要事情宣布。

第1件事情:本團隊已註冊vlan路人團(我唔掙氣- -)請成員加入,如有玩家已有團隊(其他遊戲),請報告給隊長。
按此
http://www.ipve.com/game/team_list.php#tid_11988連結vlan團隊名單,選擇GrnzSchutzGrpe9團隊並加入,
然後你會收到信件,接受入團申請就成功。

另外:如果有意加入GSG9/SEK的玩家,請先到以下網址http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=149552&extra=&page=1回帖!再按以上方法加入,多謝!

GSG9&SEK隊長DAVY上

[GSG]隊長DAVY

呢d野唔係應該係你團POST到講架咩
又開一個POST?
[STF]KivaRa

為了方便國內團員,於是我開了此post作為日後重要事情宣布。
[GSG]隊長DAVY

乜你有團員咖咩 ?!

仲多過你~
[GSG]隊長DAVY

咁利害 真系要見識見識啦

第2件重要事情:由于我和副隊長近來有要事,所以暫位任[SEK]Akira/kivara做代理團長,希望大家相處愉快!
[GSG]隊長DAVY

阿基拉之背叛正在上演
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

感覺上,大菲好像帝國時代2入面的光頭僧侶一樣....
日哦夜哦叫人入隊...
菲獵字

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-10-25 00:22 發表
阿基拉之背叛正在上演
幾時叛逆過
[STF]KivaRa

引用:
原帖由 samlau0459 於 25/10/2009 00:22 發表
阿基拉之背叛正在上演
未有STF之前佢入左GSGga啦- -
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2009-10-25 19:29 發表

未有STF之前佢入左GSGga啦- -
SDU ---> WTF ---> GSG ---> 21G --->STF
[STF]KivaRa

v__v 而家唔理咖啦
都冇咩人玩啦

引用:
原帖由 Akiraleung 於 25/10/2009 20:20 發表

SDU ---> WTF ---> GSG ---> 21G --->STF
你系呢個:SDU ---> WTF ---> GSG + 21G --->STF
[GSG]隊長DAVY

好明顯係同時收幾家茶禮的人...
菲獵字

16 12
發新話題