16 12
發新話題

大件事...L4D入侵R6

[Close]

大件事...L4D入侵R6

快d搵人救下佢啦   
Team Fortress 2 : 咖啡仔

我今日同你玩ga喎--點解我睇唔到ge??
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2009-10-1 20:58 發表
我今日同你玩ga喎--點解我睇唔到ge??
呢個係 另一個場-.- 新鮮出爐 即影即放嫁

唔知你講緊咩-v-
同L4D有咩關係

請問你GAME名係?
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

引用:
原帖由 NiGhtKiD_小林 於 2009-10-1 23:03 發表
唔知你講緊咩-v-
同L4D有咩關係
你有冇玩過-.-  佢跌落街,要搵人禁e制救佢
[回復 5# 的帖子]
你問黎做咩@@"

-___-我諗係GSG既人   

講得冇錯~ 徐左我之外,大部分GSG隊員系唔會話你聽佢系邊位~
[GSG]隊長DAVY

有幾好睇? 玩三國場d賊成日隻手穿過道門係咁轉

R6V2同 L4D有咩關係
1 d 都唔似
wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 你精我都精 於 2/10/2009 18:27 發表
有幾好睇? 玩三國場d賊成日隻手穿過道門係咁轉
冇玩r6就唔該收聲!呢d場面系r6好珍貴的!唔好成日扮哂野
[GSG]隊長DAVY

回復 10# 的帖子

你張ic0n好誘人喎

仲以為你想講我偷玩R6呢個秘密已經卑你地發現左添
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-13 08:07 發表
仲以為你想講我偷玩R6呢個秘密已經卑你地發現左添
康復中...晚上活動陪老公 ...
↑呢句野點解?

R6同L4D唔關係!````````

16 12
發新話題