39 123
發新話題

vip比賽(公布比賽名單)

[Close]

vip比賽(公布比賽名單)

大家好又係我清水哥哥XD我呢家就公布參加VIP比賽既名單拉
1) LoKl0vEJosE  2) 花刃 3)Lmk 4) 迷迭香 5)小伙子6) docters888 7) GG你別喊8)泡泡龍         9) 蛋糕仔 10)清水11)亂黎=]12)fufuaoa13) KnIGhTゞ月牙14) 糖儿宝唄15)殺★手16)曉.殘鼬(書左)
請各參賽者留下聯絡方法,可加我WeChat,WhatsApp(91275991)請勿打133= =
各參賽者留下方便的時間讓我進行對配誰和誰比賽
最後報名日期為2月17日,而在只得番5名名額,後備名單明天公布
如各位有任何不明,可在這發問任何問題
1) 對戰地圖:3.20beta2 (忍者村大戰)疾風傳
2) 9狼可出魚,禁食,禁眼,
禁重,可開砂. 可同英.
  禁力英 月光

3) 本活動嚴禁粗言謂語,如有發現立刻取消活動資格
4)最後本人決定增設一禮物給予最盡遊戲精神(7日vip)

仲有冇位嫁...??
我有想玩埋一份....

赧名:fufuaoa    KnIGhTゞ月牙

""""""

報名:我自己

我想同蛋糕仔打

可不可以系02打.   我想玩埋一份.

引用:
原帖由 亂黎=] 於 2013-2-17 05:49 發表
仲有冇位嫁...??
我有想玩埋一份....
依家仲有位,仲有大約5個位左右=]

支持比賽...整片睇啦

唔該比賽者留下得閒的比賽時間.比我做對配!!!!!!!!!!!

報名><

) 對戰地圖:3.22beta (忍者村大戰)疾風傳
2) 禁團
3) 本活動嚴禁粗言謂語,如有發現立刻取消活動資格
4)最後本人決定增設一禮物給予最盡遊戲精神(7日vip)
>0<
地點:浩方 WIN左 水哥香吻一個

依家報會唔會太遲?
Btw:咪逼我出手

第一場VIP比賽由2月19日6:30分1) LoKl0vEJosE vs2) 花刃

第2場我要打 fufuaoa.

清水妹妹  點解仲未開始打既
最愛食雪糕。

我要報名牙,我要牙~~

39 123
發新話題