24 12
發新話題

搵人評理^^

[Close]

搵人評理^^

本人係Mr.既管理層人員之一
在此想搵各位有玩火影既朋友評一評下理

話說我同一班人玩緊33,係人地果組有個人就講左一句笑話:有冇得投降輸一半(賭聖既gag),有睇過賭聖就知
之後我又跟住講一句:輸一半? 睇賭聖睇上腦,之後有個叫糖果約定既人走出來叫我唔好嘈?仲話好嬲我地Mr既人?
我想問我地Mr得罪你d咩?..我好似冇得罪你? 你罵我托? 之後佢就話:就好似你呢d咁勁串,...(我心諗:我串關你鬼事咩?)
(你家陣冇神神罵我喎^^?)我好聲好氣同你講..你走去嘈我?..我想唔串都唔得啦?

而家我明係要同你玩大佢^^     有料既就上來呢到同我嘈a__a

詳情請大家睇返我上傳既圖片同埋留個言 唔該晒^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

笑左 咁都擺上黎A_A~~~~~

引用:
原帖由 ◇喪×吻〞 於 2009-3-30 22:15 發表
笑左 咁都擺上黎A_A~~~~~
無計啦..人地鍾意玩大佢既我咪陪佢玩下囉...
呢種連少少禮貌都唔識既人唔比d教訓佢係唔得架=]

我地Mr. 有d咩唔岩 , 咪直接講囉 , 做咩要話嬲哩樣嬲個樣呢 ?

次次都話哩樣唔鐘意 個樣唔喜歡 , 有d咩唔岩 即管講 ...

Mr團 - -? 我想知係咪Mr7 果個 ...

信長神人一控五 ... 都好耐無見過佢
Believe ( 相信 ) 隱藏了一個 Lie ( 謊言 )

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-30 23:19 發表
Mr團 - -? 我想知係咪Mr7 果個 ...

信長神人一控五 ... 都好耐無見過佢
呢個我都唔清楚..同埋請你回一回個主題..比下意見...

我睇完 都唔明up咩bo/.....
           唔好為咁少事吵架la...

人地講輸1半你答咪唔得/得  .甘咪得囉,做咩加多2句,睇賭聖睇上腦,XD超好睇,好串囉,你地睇住人地比d人串你地覺得會點??打機姐,唔洗甘串,睇下邊個先撩者賤.

夠啦...事情告一段落!!
                               如果有需要可以打反場v1.133戰(當時人要上場^^)
                  再搵 我 或  呀月 (火影版新版主)睇場^^   只能做技術上交流
           如果有人  講d 冇禮貌ge 野   嚴重處理

Day算啦.  糖果都係我d fd 比下面唔好嘈啦

拽 樂樂

唔好再嘈 比面我-__-   
同唔好引起罵戰

引用:
原帖由 D.路飛 於 2009-3-31 17:44 發表
Day算啦.  糖果都係我d fd 比下面唔好嘈啦
人地講輸1半你答咪唔得/得  .甘咪得囉,做咩加多2句,睇賭聖睇上腦,XD超好睇,好串囉,你地睇住人地比d人串你地覺得會點??打機姐,唔洗甘串,睇下邊個先撩者賤.

路飛..比面你地~_~
好耐冇一齊玩過啦啵

引用:
原帖由 糖果※約定 於 2009-3-31 16:53 發表
人地講輸1半你答咪唔得/得  .甘咪得囉,做咩加多2句,睇賭聖睇上腦,XD超好睇,好串囉,你地睇住人地比d人串你地覺得會點??打機姐,唔洗甘串,睇下邊個先撩者賤. ...
我答咩唔需要你理囉ok?..同埋我家陣又唔係答緊你..你咁多事做咩?..我同對手傾下計都唔比? 我既發言權要得到你既批准?
同埋我答睇賭聖睇上腦咁又點?..xd超好睇咁又有咩問題?  好串?..邊隻字串親你?..同埋我串唔串關你鬼事咩?..邊個叫我咪嘈同埋話好憎mr既人先架@@? 我又冇得罪過你你話我串@@? 假如我當我真係串佢? 咁又關你咩事?  咁多事做咩?..香港政治大把野要理啦@@? 你唔去理?  打機姐?我邊條毛串親你先?..請指出...同埋請你用詞恰當少少^^請搞清楚係邊個叫我咪嘈仲要話好憎我^^?

同埋我而家冇興趣同你玩落去^^  無謂影響我玩火影既心情..^^
多謝你有d咁好既fd啦^^唔係佢地我實同你玩落去

引用:
原帖由 SoUL∮粟米 於 2009-3-31 17:01 發表
    夠啦...事情告一段落!!
                               如果有需要可以打反場v1.133戰(當時人要上場^^)
                  再搵 我 或  呀月 (火影版新版主)睇場^^   只能做技術上交流
           如果有人  講d ...
請放心..就如你所講我會引起罵戰...我上來係講道理的...我只係搵大家從公平既角度去評下理...

24 12
發新話題