16 12
發新話題

神手FuN‧阿誠~~~講!!!!!!!!4代起手最快,冇人可以埋身

[Close]

神手FuN‧阿誠~~~講!!!!!!!!4代起手最快,冇人可以埋身

我玩卡卡西  佢就用0次  我打燈閃4代  當我W捉左4代果時   佢就想開無敵衝過去6技  點知開無敵前就比4代暈左
我緊係走啦~  佢就話你唔殺就唔好打燈  之後我話你連捉都捉唔到  殺條春咩  佢反應第一句就話 你on_?  
仲話 4代係火影起手最快(火影上腦)  所以唔能夠無敵再衝過去捉   我就叫對面既4代幫手做個實驗  結果 我1控2下能6技
佢之後就轉左話題  仲好意思話挑人11  再問我出唔出黎?  打機打到咁既人都有-0-            有多人在場証實
神手再現  FuN‧阿誠                    以後見到你會即踢  放心~~

片面之詞''XD''

算啦 一人少句 和氣生財

收手啦 樓主

引用:
原帖由 Night。 於 2013-3-5 00:42 發表
算啦 一人少句 和氣生財

收手啦 樓主
我好和氣''但點解生唔到財?幾時比D黎洗下?=3=

波風2技距離外回天再走埋去咪得.

回復 5# 的帖子

人地就係話唔得   反轉頭第一句: 你on_?
然後話4代起手最快   未回天就被暈~

小事姐
樓主

你放6大暈咪得              同埋rp呢?

其實 0次2技行埋去都味必夠時間
最好就卡西幫大技暈啦

引用:
原帖由 sM× 於 2013-3-5 23:07 發表
其實 0次2技行埋去都味必夠時間
最好就卡西幫大技暈啦
完全認同''根本呢個post既重點唔係個標題度''

卡卡唔快咩~~?
雖然而架卡卡連成套技都要2.5秒.
但你q r兩招可以連快四代單招w喎 但係你冇呢個手速最好就rq

引用:
原帖由 羽乂 於 2013-3-6 01:05 發表

完全認同''根本呢個post既重點唔係個標題度''
樓主應該係gag

睇禁耐都唔知關4代起手咩事
只係關0次開回天的時間 omg

同佢玩過~真係神手黎~留技等隊友死2個死曬自己殺1個~

FuN‧阿誠完全一係名垃圾~~ 支持樓主
""""""

16 12
發新話題