發新話題

連線種種問題

[Close]

連線種種問題

我已經把遊戲畫面調到極低

進其他人場時, 一時時出連線逾時
入場/係大聽等   有時vlan個程式會彈error ( 朋友都是這樣)
當入到人場時, 無論按選擇陣營, team ,準備就緒。 不知道為什麼 會幫你設定回 原裝, 攪到玩唔到
(即你tick了準備後 他會自動幫你cancel個tick, 要你tick多次)

另外比我load到入去 又話咩野以上玩家cutline = = 之後彈出去 又要入多次場

請問攪什麼

連war3 反而是超順, 沒事!

網絡對網絡,電腦對網絡.....網絡同電腦慢都有呢個問題出現

引用:
原帖由 Ngan991 於 2008-11-3 22:19 發表
我已經把遊戲畫面調到極低

進其他人場時, 一時時出連線逾時
入場/係大聽等   有時vlan個程式會彈error ( 朋友都是這樣)
當入到人場時, 無論按選擇陣營, team ,準備就緒。 不知道為什麼 會幫你設定回 原裝, 攪到玩唔 ...
take多次果時係因為
有人set左規則 揀色 揀地圖位置-,-
其中一樣都可以影響 - -

我都係呢個問題..玩都玩唔到..勁慘.

同是澳門的嗎?????????

我都係澳門~~琴晚同自己d fri玩~
4個人,,,,攪左成晚,,,先成功一兩次,,,
成日入到game玩個陣 就黑畫面,,,,之後vlan就會hand機...

引用:
原帖由 嗅之追憶 於 2008-11-5 20:00 發表
我都係澳門~~琴晚同自己d fri玩~
4個人,,,,攪左成晚,,,先成功一兩次,,,
成日入到game玩個陣 就黑畫面,,,,之後vlan就會hand機...
澳門連入香港係咁,會不斷回溯,好難選到國家、隊伍之類。(所有EA RTS) [玩官服不怕]
至於你點解黑畫面我就唔知~

黑畫面基本上都係逾時引致...有人斷線咁

引用:
原帖由 KaIsE 於 2008-11-4 21:31 發表

take多次果時係因為
有人set左規則 揀色 揀地圖位置-,-
其中一樣都可以影響 - -
我係直情 人地 set晒野 ready晒
得我一個未ready tick 極 都tick唔到

引用:
原帖由 Ngan991 於 2008-11-5 21:51 發表

我係直情 人地 set晒野 ready晒
得我一個未ready tick 極 都tick唔到
因為你已經逾時....

咁呢個情況有冇解決方法呢??

同埋我想問入vlan
係按 vlan 定vlanloader??

同埋登入下邊有個 方格寫住10 係乜黎?

發新話題