29 12
發新話題

在女孩眼中,帥哥跟醜男的差別(*的確*)

[Close]

在女孩眼中,帥哥跟醜男的差別(*的確*)

帥哥微笑--- 陽光,                          醜男微笑--- 猥瑣
帥哥對女孩微笑--- 竊喜,          醜男對女孩微笑--- 變態
帥哥留鬚--- 性格不羈,             醜男留鬚--- 拉褟,不修邊幅
帥哥搭訕---開心昭告天下,            醜男搭訕---報警!!
帥哥看書--- 斯文,          醜男看書--- 書呆子
帥哥做運動--- 活力,         醜男做運動--- 減肥
帥哥睡著了--- 可愛,         醜男睡著了--- 懶惰
帥哥口甜舌滑--- 風趣,               醜男口甜舌滑--- 流氓
帥哥一言不發--- 冷酷,             醜男一言不發--- 自閉
帥哥對女士禮讓--- 風度,      醜男對女士禮讓--- 不安好心眼
帥哥耍溫柔--- 體貼,        醜男耍溫柔--- 娘娘腔
帥哥裝豪邁--- 男人味,       醜男裝豪邁--- 粗漢一名
帥哥的頭髮被風吹起--- 瀟灑,    醜男的頭髮被風吹起--- 頭皮屑別飄過來!
帥哥放了個屁------  一定是旁邊那個醜男幹的!!!!!!

- -說的有點誇張了。。
不過嘛照我看不過是帥還是醜都不能留鬍子……絕對OTZ
http://www.huizu100.com/空白=4935

帥哥放了個屁------  一定是旁邊那個醜男幹的

哈哈哈
好正啊
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

回復 3# 的帖子

係=.=.........帥哥咪玩哂...

這像笑話多吧
yoyoyoyo

醜男搭訕---報警!!
呢句好正=.=
999你呀

安琪姐玩信長都唔啦埋我
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-11-14 07:09 發表
安琪姐玩信長都唔啦埋我
有咩@@你有叫過我咩>.<

引用:
原帖由 ★sMIlEζ琪. 於 2009-11-14 07:22 發表

有咩@@你有叫過我咩>.
一齊玩 咩ser a_a?

引用:
原帖由 ×Un!quE〞l0ve 於 2009-11-14 07:25 發表

一齊玩 咩ser a_a?
佢係01ser= =
問佢玩唔玩,me開場
yoyoyoyo

我開都得=]

問問偉大的安琪姐仲玩不玩信長??
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-11-14 07:30 發表
問問偉大的安琪姐仲玩不玩信長??
- -???
你問而家定係???
我無話過禁信長ar-3-

現在你玩不玩?
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-11-14 08:40 發表
現在你玩不玩?
先生~你要玩信長~要係MSN問我....

29 12
發新話題