27 12
發新話題

唉....何必呢?

[Close]

唉....何必呢?

呃貼又唔會有錢分....要積分你地又一早夠...唉

呢d係咪叫貪得無厭?@@

嗯 =.=50分咪好囉

呃咁多又帶唔到落棺材

e家仲比人斬埋頭

引用:
原帖由 hihisam1 於 2007-3-15 20:42 發表
呢d係咪叫貪得無厭?@@
人根本就係貪得無厭,唔係咩?

不過佢地呃得咁勁--我諗佢一開返就呃夠50分

我假設你一日3貼都一星期到姐....俾d耐性啦

引用:
原帖由 hihisam1 於 2007-3-15 20:43 發表
不過佢地呃得咁勁--我諗佢一開返就呃夠50分
在delete過lor,無計,佢可以在申請過,改過名就得

引用:
原帖由 kaka123 於 2007-3-15 20:43 發表
你要明白佢地唔係1日3貼咁少喎--
個俊兄1日成60個帖...我都o晒嘴--

引用:
原帖由 kaka123 於 2007-3-15 08:43 PM 發表
其實我最唔明就係..點解某兩人..死都要係度嘈..
大家都明白..Ipve本新少人..而大家既性質,又同某兩論壇比較..
d新聞都冇人回覆

其實明眼人都睇到啦..我唔明點解又要嘈囉

引用:
原帖由 hihisam1 於 2007-3-15 20:44 發表

你要明白佢地唔係1日3貼咁少喎--
個俊兄1日成60個帖...我都o晒嘴--
回就無咩特別...開就....

引用:
原帖由 mark123 於 2007-3-15 20:48 發表

大家都明白..Ipve本新少人..而大家既性質,又同某兩論壇比較..
d新聞都冇人回覆

其實明眼人都睇到啦..我唔明點解又要嘈囉 ...
可能佢地既說話有點兒挑釁...
所以一爆不可收拾

引用:
原帖由 mark123 於 2007-3-15 20:48 發表

d新聞都冇人回覆

其實明眼人都睇到啦..我唔明點解又要嘈囉 ...
佢地呢d死要面  無計
又唔接受別人既意見  兩面都企硬咪引起罵戰lo

失敗者的幽靈團員

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-3-15 20:49 發表

佢地呢d死要面  無計
給某人問候娘親   還要接受那人意見 ?

引用:
原帖由 No_05 於 2007-3-15 20:50 發表

給某人問候娘親   還要接受那人意見 ?
大佬--人地一開始就問候人咩??
你係咪冇睇清楚架--

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-3-15 08:49 PM 發表

佢地呢d死要面  無計
我覺得2005其實如果唔係語言上同佢有少少衝突既話
我相信佢唔會被封..

而且佢講既野都有Point,而某兩人剩係識引用某兩論壇
同埋d粗言穢語...

同埋我相信大家都見到..佢地d新聞大部份/完全
冇自已意見..直係yahoo copy,連廣告兩個字都唔刪..d位又唔執
又冇人回覆...

嘈黎根本冇意思..我諗住同佢地講下咁(最後我講埋最後一次發言...免得引起罵戰)
點知最後都係咁

27 12
發新話題