20 12
發新話題

[閒聊] 有冇人記得HeatProject 呢隻game?

[Close]

有冇人記得HeatProject 呢隻game?

其實而家出左私服了 !!
我有玩緊 而金日姐係 10月3日 正式版了
有點槍買 同埋有防外掛  各位如果仲掛住hp想玩的話

FCHeatProject 1.9官方版本公測
本服資料
本服官網http://fc-hk.net
帳號註冊
http://members.fc-hk.net/
遊戲下載及更新
http://fc-hk.net:81/forumdisplay.php?fid=5

本服色:$20,000,000起始金
槍械不限等級購買/使用 [預計 3/10 更新時開放]
半贊助制度,不用CASH也能享受點槍 [預計 3/10 更新時開放商城]
當然你也可以贊助,我們會把你們贊助的錢投放在服務器開銷上.
不會浪費你的一分一毫!
其他設置完全跟正服一樣

已知BUG/問題:
-人物動作慢了一格
-這1-2個月不會開放海外IP連接
-地圖未編排完成
-槍械未完全加入到遊戲商城[預計 3/10 更新時開放]
-公測不會開放點數商城[預計 3/10 更新時開放]

如玩家在遊戲過程中遇到BUG/問題
請與我們的客服取得聯繫
我們會細心聆聽每個玩家提供的意見
技術人員每天努力地更新及改進不同問題,同時進行優化
只希望火線衝突可以帶給玩家完美的遊戲環境和體驗
希望玩家可以跟我們同步一起發展

你也可以在
http://fc-hk.net:81/forumdisplay.php?fid=3
回報問題/BUG 謝謝大家的合作

對於外掛,我們採取的態度是全面封殺
技術人員亦在不停地研發最新的防外掛
只求令遊戲環境更加公平,公正.

公測圖片:

未聽過.vlan重好挽拉

記得

我系上將

之前果個私服叫
星月
要人洗post先可以有ac
洗完跟住入左一個場
又話咩洗經
即比人ban
火到爆
曲終人散

梗係記得啦 都吾知幾掛住

試下玩先^_^

我都玩緊e隻.
超好玩=)推介推介=)
我叫魚蛋=]

我download緊 點解咁耐嫁- -

隻game容量幾大!?

回復 7# 的帖子

你等等吧!!
夜晚好似係內d  同埋聽日轉正式版
你 朝早dl 都冇咩問題!!

其實我始終覺得有等級限制用咩槍好d
YUI*FlowerFlower*

hp比我的感覺其實不太好,原因比cs的操控感好大出入
而且我玩果時,,,未見到有人就比人爆頭
玩左冇幾耐就冇玩了
引用:
原帖由 ﹑不敗笑話 於 2010-10-3 00:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2819611&ptid=297322][/url]
未聽過.vlan重好挽拉
唔知係到亂答...笑左
引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-3 01:39 發表
其實我始終覺得有等級限制用咩槍好d
我都認為係,以防d小_雞用勁槍殺左人係到串xx

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2010-10-3 01:49 發表
玩左冇幾耐就冇玩了

我都認為係,以防d小_雞用勁槍殺左人係到串xx ...
其實我係鐘意低級槍對低級槍
另外 我初初玩hp 都覺手感唔太好
玩耐左 其實都有佢好玩之處(雖然我講唔出)[係咪好矛盾 ]
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-3 02:49 發表
其實我係鐘意低級槍對低級槍
另外 我初初玩hp 都覺手感唔太好
玩耐左 其實都有佢好玩之處(雖然我講唔出)[係咪好矛盾 ]
都係果句啦,真正平衡同玩技術既game先係皇道最好例子信長

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2010-10-3 01:49 發表
玩左冇幾耐就冇玩了

我都認為係,以防d小_雞用勁槍殺左人係到串xx ...
;) 其實我依家dl緊.試挽

其實,星月一早出左私服
fc係再遲d

回復 1# 的帖子

未玩過,試下先

20 12
發新話題