發新話題

[趣味] Mainland Chinese Televsion: Hongkonger are dogs 中國電視台: 香港人係狗

[Close]

Mainland Chinese Televsion: Hongkonger are dogs 中國電視台: 香港人係狗

轉貼
中文版:

英文版

推推便可傳出去喔。
各位小狗們。

這些人是英國的走狗.而家佢地係狗。佢地唔係人類。

----------------------------------------------------
理工大學民主牆

yoyoyoyo

WA _佢老_咩智既

圖1:你地班香港人,唔好以為你地仲有咩好威,你地最威咪係做中國既特別行政區攞著數
圖2&3:香港宜家都無用啦,佢地無我地旅遊業死梗
圖4:香港無自主能力,班友唔打唔得,一堆垃圾

(轉自kaka

yoyoyoyo

佢好_智 正_街 樓下保持隊形

SOR,識睇英文唔識翻譯中文,唔識既自己查字典。

BTW.請傳開去,讓大家知道我們成為了小狗

yoyoyoyo

轉貼

Super_Frank

凌天羽V

Super_Frank, 每月中出娘

LORAND二世, 方嘉嵐

陳綺貞先生

繆斯, 每月中出娘

人心惶蝗

sestamibi

其他sources
天佑女皇

已被起底

龍潭老鼠

[/td][/tr]

yoyoyoyo

睇完我只能一笑置之

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

咁都冇人理,轉貼錯論壇。
yoyoyoyo

香港記者係狗我就知
但係香港人係狗 大陸人叫咩??

引用:
原帖由 SNSD★芬尼 於 2012-1-20 15:43 發表
香港記者係狗我就知
但係香港人係狗 大陸人叫咩??
對佢地黎講,香港係屬於大陸嘅
咁佢地姐係狗乸?...
原來佢地兜咁大個圈黎踩自己

我自己就唔覺得香港人係狗
但係如佢硬係要覺得自己係狗乸,咁我冇辦法
一係就唔好認我地香港係大陸嘅一部份,一係就唔好話我地係狗
如果唔係佢都只不過係一隻狗乸.

btw,
爽報傳來好消息:內地網民罷遊香港

講野個死老野 鬼五望佢聽日比車車9死

強國歪理
你好

引用:
原帖由 A_c 於 2012-1-20 15:15 發表
圖1:你地班香港人,唔好以為你地仲有咩好威,你地最威咪係做中國既特別行政區攞著數
圖2&3:香港宜家都無用啦,佢地無我地旅遊業死梗
圖4:香港無自主能力,班友唔打唔得,一堆垃圾

咁有意思既帖...點解成個鐘都冇人理...

狗會隨地小便.香港人會唔會?大陸人會唔會?會

發新話題