17 12
發新話題

[趣味] 爛GaG問題(有幾條自己諗- -)

[Close]

爛GaG問題(有幾條自己諗- -)

1:有日 小明行行下街等到綠燈就過 但都死左 點解?(爛指數:★★★★☆)
個司機沖紅燈
2:油麻地d細路似d咩?(爛指數:★★★★★)
寶(有媽的孩子像個寶 普通話唔該)
3:從前有個精神病人上飛機 掉左飛機個馬桶落去 點解冇人理佢(爛指數:★★★☆☆)
精神病人做d野冇乜人會理
4:大明行行下街 比舊野掉死左 舊野係咩?(爛指數:★★★★☆)
馬桶 因為精神病人掉落去的
回復後ctrl+a 謝

引用:
原帖由 ︴夜影◆ 於 2008-6-3 18:40 發表
1:有日 小明行行下街等到綠燈就過 但都死左 點解?(爛指數:★★★★☆)
個司機沖紅燈
2:油麻地d細路似d咩?(爛指數:★★★★★)
寶(有媽的孩子像個寶 普通話唔該)
3:從前有個精神病人上飛機 掉左飛機個馬桶落去 點解冇 ...
第二個最好笑

十卜下你啦

1係車既綠燈~~~~

好gag 我中意 ,,我一個都估吾中-,-xd

引用:
原帖由 周公 於 2008-6-3 19:12 發表
好gag 我中意 ,,我一個都估吾中-,-xd
我都係馬上睇答案

因為我已經知自己唔識

其實第一條你係咪唔記得?
應該個答案是..
''明明綠燈轉眼變成紅燈''..

第2題o晒- -"

引用:
原帖由 小賢 於 2008-6-3 21:37 發表
應該個答案是..
依個答案仲好笑..xD

咁話人地旺角對落,又代表乜......   麻麻地

1.明明綠燈 轉眼變成紅燈@@”
唔係咩@o@?

1個都唔識
正明我好正常

第2個SO好笑~~

引用:
原帖由 小賢 於 2008-6-3 21:37 發表
應該個答案是..
話明爛呀嗎- -唔可以太標準
小明等綠燈 正常情況之下冇可能死- -
only沖紅燈

"明明綠燈轉眼變成紅燈"
係紅綠燈首歌個歌詞....= =!!!
地圖作者DeutoNight
歡迎任何WE交流(JASS也可)

引用:
原帖由 ︴夜影◆ 於 2008-6-4 20:08 發表

話明爛呀嗎- -唔可以太標準
小明等綠燈 正常情況之下冇可能死- -
only沖紅燈
哦@_@
我仲以為你記錯左條問題~
同答案~

17 12
發新話題