22 12
發新話題

[閒聊] ipvebbs設回覆字數下限為15適合嗎?

[Close]

ipvebbs設回覆字數下限為15適合嗎?

我見左好耐
發現好多人
利用   黎増加字數
表情唔係咁用...
係ipvebbs下限為15係太高要求(其他論壇是10個字數)定係d人冇心cm呢??
各位版主行動嗎?...

因為唔想你地呃post..講多d野

引用:
原帖由 弧月﹀小餅 於 2008-7-21 02:19 發表
我見左好耐
發現好多人
利用   黎増加字數
表情唔係咁用...
係ipvebbs下限為15係太高要求(其他論壇是10個字數)定係d人冇心cm呢??
各位版主行動嗎?... ...
吹水區15都叫多了~
假若只要回一句謝謝 另外13隻字是不是要打哂全世界既謝謝
你的Post好沒意思自己關了去吧還有放錯區

回復 3# 的帖子

謝謝有4個字數
要8個中文字好難咩??
用英文回仲簡單

人地真係要呃

你設字數幾多都一樣照呃

但如果為左防止人地呃post而設立左一d阻礙大家既條例

就有點本末倒置之意味了
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 弧月﹀小餅 於 2008-7-21 02:39 發表
謝謝有4個字數
要8個中文字好難咩??
用英文回仲簡單
你真可愛囧

普通一句吹水區唔該哂 多謝哂 點都要加小小符號哂位不要明知固問吧

你很無聊囧開個悶貼

再說 唔通你下下同人講多謝前後要加粗口還是連續句? 何謂吹水區?

回復 5# 的帖子

呢個壇太有呃post風氣
只希望改善..

回復 6# 的帖子

令仔
有咩好介紹可以將帖放係適合既區

其實大家都算自律,唔過份我都會容忍一下,保持詳和,但太過份就唔好怪我....

但推post ,純符號我係會殺殺殺.....

回復 7# 的帖子

不如你講下有咩壇係無人呃POST仲好=].......
嗯 真身現形了

引用:
原帖由 弧月﹀小餅 於 2008-7-21 02:46 發表
呢個壇太有呃post風氣
只希望改善..

回復 6# 的帖子

令仔
有咩好介紹可以將帖放係適合既區
眼看你最似呃Post
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=4

吹水區=]

大家放鬆一下吹水的地方...有必要認真嗎?
按圖即可進入信長之野望區

主題其實講想討論下個字數下限適唔適合呢...
冇啦啦拉埋呃post...
我kai埋..

引用:
原帖由 弧月﹀小餅 於 2008-7-21 03:08 發表
主題其實講想討論下個字數下限適唔適合呢...
冇啦啦拉埋呃post...
我kai埋..
你在自認呃post嗎...!?
按圖即可進入信長之野望區

引用:
回復 6# 的帖子令仔有咩好介紹可以將帖放係適合既區
引用:
你的Post好沒意思自己關了去吧還有放錯區
囧錯區 還要兜嗎-.-?不是跟你說了
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=4

我是來吹水的!
樓主是來拎分的嗎?
ROsE〝OsKa
玫瑰能散發它的香氣嗎?

22 12
發新話題