發新話題

機動戦士高達 Seed Destiny: 連合 VS ZAFT II Plus

[Close]

機動戦士高達 Seed Destiny: 連合 VS ZAFT II Plus

有沒有人買了玩?真的很好玩的說。有的可以上來說一下嗎?(最好可以話比我聽有d咩隱藏機)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我知有幾隻隱藏機好多都要過關打出黎
白色老虎   黑色渣古  橙色老虎(特擊武器) 仲有二隻大隻野唔隻叫咩名= =其他唔知啦sor
聽人講爆11次機就會出哂d野喎@@

引用:
原帖由 卡門 於 2006-12-9 23:51 發表
我知有幾隻隱藏機好多都要過關打出黎
白色老虎   黑色渣古  橙色老虎(特擊武器) 仲有二隻大隻野唔隻叫咩名= =其他唔知啦sor
聽人講爆11次機就會出哂d野喎@@ ...
爆11次即是要我暫停打魔獸咧

你可以玩難道1同無限seed不過咁就唔好玩啦

呢隻我同學有玩- -
昨日係個同學屋企見到佢係咁玩
但係打得好亂...個鏡頭係咁轉.....一時變左上一時變左下面

幾時出架?我唔知ge?

超好玩-.-
第1日出就用bt download落電腦模擬器玩-.-""
邊洗買ps2 架-.-
美好回憶>v<""

見人玩過   d野超正.......招果d令令

我淨係知機鋪$3,一局...
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-12-10 17:40 發表
超好玩-.-
第1日出就用bt download落電腦模擬器玩-.-""
邊洗買ps2 架-.-
電腦個mon邊夠電視果個咁大咁震撼

俾"狗西"屈到死

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-12-11 01:54 發表
我淨係知機鋪$3,一局...
我打開$2一場= =$3係打電腦?

引用:
原帖由 卡門 於 2006-12-11 17:42 發表

我打開$2一場= =$3係打電腦?
你係邊間打a~
據我所知...只係國華.天福.高士德有...都係3$~
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-12-12 14:15 發表

你係邊間打a~
咁大個仔入街機鋪 未入過錢
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-12-12 14:15 發表

你係邊間打a~
以上全部冇去過= =我多數去荃灣悅來其次去元朗果邊= =

發新話題