32 123
發新話題

[閒聊] 應該開心定唔開心?

[Close]

應該開心定唔開心?

(呢個POST有小小哂命成份 , 唔LIKE就禁上一頁啦)
其實就係咁 因為我部電腦就壞左
之前買部s3 個陣 順手買埋部電腦
價錢就唔講啦 講錢傷感情 雖然就一分錢一分貨
行Intel Core i7-2600  4GB + 4GB DDR3 LED多點觸控闊屏幕
它個機身正面採用鋼琴面處理,空心的支架設計內藏了立體聲喇叭 都幾好
睇洛去我打咁多野 好似講到好掂 但打機就........
唔好以為好好 其實呢 個幕係好好 但係.......個keyboard就  (我打唔到機 完全唔慣)
仲有好多手尾要跟 我而家打機要用手禁SCREEN 黎玩
頭先玩信長個陣 係咁禁只秀吉 ........... 我頂唔順--''  姐係電話用法咁

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

因為KEYBOARD太平?
堅持
到頭來是一場空

願主祝福你
我都想要部s3,唉......妄想
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

引用:
原帖由 ☆1.31 於 2012-8-2 19:48 發表
因為KEYBOARD太平?
個KEY D制 好..........
笫1 好細 難禁
笫2 太平 禁唔到
(無線黎 禁得快就接收唔到)
笫3 D制多左一行 我禁數字制 會2變左1 3變左2

s3 ,我都諗住買,應該開心

唔可以轉KEYBOARD 既咩?

引用:
原帖由 7171 於 2012-8-2 19:54 發表
唔可以轉KEYBOARD 既咩?
個keyboard 同mose 有張好似卡仔的野
放左係screen個度-.-  簡單d 主機同screen合成左
但係個screen封死左
so 好煩 .........

係咪無線個舊野黎渣

一係你問下店員有無得換

引用:
原帖由 7171 於 2012-8-2 20:00 發表
係咪無線個舊野黎渣

一係你問下店員有無得換
無壞點換-,-   唔同話 呢部我唔岩啦 我要退貨 換笫2部

咁大個仔第1次見人8線程當8核心

另附KEYBOARD晒命圖.琴日新入手的Gigabyte Aivia Osmium
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢d野用的多就慣喇-.-

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-8-2 20:05 發表

另附KEYBOARD晒命圖.琴日新入手的Gigabyte Aivia Osmium
型到呢-,-   幾錢
- shakalaka ...

換KEYBOARD

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-8-2 20:05 發表

好型
幾銀

我認我衰左LU         
THX小丁提醒   

32 123
發新話題