33 123
發新話題

譴責霸佔server內之伺服器行為

[Close]

譴責霸佔server內之伺服器行為

有時打版友開既server, 占X哥, 食X獸等SERVER
有時有一班男女一齊玩, 而且同一隊, 本來冇咩問題
但過場時有人走場過左對面, 令佢地有人分開左
之後佢地大家開始唔出安全室, 或發起投票
務求迫走其他玩家令自己對友再走場令大家同一隊
已經見過幾次, 玩到好冇癮

好正常 ~
一team開 咁緊係咁架啦 ~
講真果句 你覺得自己果隊d人實力唔係咁好 ~
想轉去同人地玩 之後你就比人kick左 好唔服 ~
上黎報仇 ?! 就話人地個ser點點點 ?!

但過場時有人走場過左對面!!!<---你自己唔識過返去咩?
                                                    (定係你想跟強隊唔洗比人SM靜雞雞過檔先 )

引用:
原帖由 al_MăKœġron 於 2010-2-13 08:35 發表
但過場時有人走場過左對面!!!
自己人玩冇問題
但自己人分開左要以唔開始遊戲迫走其他人令隊友入番自己隊
呢種妨礙其他玩家既行為就好有問題

引用:
原帖由 al_MăKœġron 於 2010-2-13 08:35 發表
但過場時有人走場過左對面!!!
有時唔係你唔想過,係系統轉左你過去
都末講野就投票踢你走..

引用:
原帖由 Calvin04 於 2010-2-13 06:41 發表
好正常 ~
一team開 咁緊係咁架啦 ~
講真果句 你覺得自己果隊d人實力唔係咁好 ~
想轉去同人地玩 之後你就比人kick左 好唔服 ~
上黎報仇 ?! 就話人地個ser點點點 ?! ...
關人地SER咩事?
九唔搭八
個POST好明顯講緊霸TEAM果班人..

引用:
原帖由 lmf_1127 於 2010-2-13 19:40 發表

自己人玩冇問題
但自己人分開左要以唔開始遊戲迫走其他人令隊友入番自己隊
呢種妨礙其他玩家既行為就好有問題
依家唔係有個暫定功能................. 轉佢做 觀察者 再變轉返隊 你新黎定咩架

引用:
原帖由 lmf_1127 於 2010-2-13 04:32 發表
有時打版友開既server, 占X哥, 食X獸等SERVER
有時有一班男女一齊玩, 而且同一隊, 本來冇咩問題
但過場時有人走場過左對面, 令佢地有人分開左
之後佢地大家開始唔出安全室, 或發起投票
務求迫走其他玩家令自己對友 ...
紅字為重點

唔好話玩個時邊邊勁
咁如果你同班frd玩緊
跟住有人搶左你個位
你自己一個係對面
你有咩感受?好開心?
呢個問題係點解會發生?
你會唔會本末倒置左?
而且關人地場主/ser咩事 如果你要針對某玩家可以善用一下pm功能 LOL

No good....no good

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-2-14 03:07 發表

紅字為重點

唔好話玩個時邊邊勁
咁如果你同班frd玩緊
跟住有人搶左你個位
你自己一個係對面
你有咩感受?好開心?
呢個問題係點解會發生?
你會唔會本末倒置左?
而且關人地場主/ser咩事 如果你要針對某玩家可以善用一 ...
我明白你意思
不過有些少斷章取義
我認為樓主係講緊好多時候
轉場果時系統自動轉左你過去
你無啦啦過左去,還要俾班人踢你
你有咩感受?

引用:
原帖由 kung92 於 2010-2-14 09:32 發表

我明白你意思
不過有些少斷章取義
我認為樓主係講緊好多時候
轉場果時系統自動轉左你過去
你無啦啦過左去,還要俾班人踢你
你有咩感受?
我唔覺得係斷章取義
認為唔=係
而且樓主一路都無講你呢個問題
你自己有咁既問題就assume人地有?屈人地有講?
我只係回應番樓主既問題

當一個人比人kick
有好多原因
可以話佢搶左人個位
可以話ser亂左位
可以話個個人搞事玩野
可以話個個人team kill
可以話個個人廢
etc

所以當一個人比人kick既時候
係好應該反省下自己點解比人kick
唔係賴落人地度

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-2-14 12:15 發表

我唔覺得係斷章取義
你認為唔=係
我只係回應番樓主既問題

當一個人比人kick
有好多原因
可以話佢搶左人個位
可以話ser亂左位
可以話個 ...
第一, 我冇話開SERVER既人唔岩
我係想話霸隊果班唔岩

另外霸隊既人KICK人係隨意的,
KICK唔到佢地會大家齊齊唔出安全房....等等阻礙遊戲進行既方法迫其他玩家自動離開遊戲

引用:
原帖由 lmf_1127 於 2010-2-14 16:29 發表
第一, 我冇話開SERVER既人唔岩
我係想話霸隊果班唔岩

另外霸隊既人KICK人係隨意的,
KICK唔到佢地會大家齊齊唔出安全房....等等阻礙遊戲進行既方法迫其他玩家自動離開遊戲 ...
我想講, 你講ge 呢d情況唔一定多人場先有囉
4打4, 過關, 呢d 場會仲多發生呢d事啦
如果你唔係想針對某人請問你做咩要指明道姓先?
put every blame on them?
你大可以話某d場入面有咁既情況發生

而且我經常係james同食肉獸場玩
我從來未遇過[KICK唔到佢地會大家齊齊唔出安全房]既事
不過我都唔會話你講既情況無可能發生

請睇番我第一個回應
你自己話[但過場時有人走場過左對面]
咁請問邊個唔岩先呢?
what if 有人強姦個女仔, 係咪要拉個女仔呢because 佢太靚搞到人地要強姦佢?
所以我話你本末倒置
你可唔可以諗下呢
你so called 既譴責到底成唔成立
番上床諗下就知道連自己都說服唔到

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-2-14 16:49 發表

我想講, 你講ge 呢d情況唔一定多人場先有囉
4打4, 過關, 呢d 場會仲多發生呢d事啦
如果你唔係想針對某人請問你做咩要指明道姓先?
put every blame on them?
你大可以話某d場入面有咁既情況發生

而且我經常係jam ...
人地樓主舉例子
不過你總是影射人地講SER唔好..似你屈人多D..
引用:
而且我經常係james同食肉獸場玩
我從來未遇過[KICK唔到佢地會大家齊齊唔出安全房]既事
不過我都唔會話你講既情況無可能發生
引用:
我唔覺得係斷章取義
你認為唔=係

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-2-14 12:15 發表

我唔覺得係斷章取義
你認為唔=係
我只係回應番樓主既問題

當一個人比人kick
有好多原因
可以話佢搶左人個位
可以話ser亂左位
可以話個 ...
如果你細心睇樓主反映既意見
或姐體會/理解到
就算我認為或姐不認為
其實問題都為同一個
就係"有一堆人霸住個伺服器"

本來我都話明白你既意思
我知VLAN入面並唔係全部人都霸SER玩
而且好多好熱心的玩家
我明白一TEAM人玩係好玩好多
但阻礙到其他玩家就太過份。
引用:
當一個人比人kick
有好多原因
可以話佢搶左人個位
可以話ser亂左位
可以話個個人搞事玩野
可以話個個人team kill
可以話個個人廢
etc
但係呢一個人係剛剛入黎,就俾呢班人踢左出去(我見過,我相信樓主都見過)
而且一場都末玩過,咁樣你所講既假設都係唔成位。

本來都唔想同你吵,不過你說話明顯太過莽橫無理

33 123
發新話題