34 123
發新話題

用Trainer的人請自重

[Close]

用Trainer的人請自重

有冇用Trainer好易睇得出
唔該用果d人唔好扮晒無野, 你地有冇用好易睇得出

更加唔好入playthrough2後期既場,50lv你入黎幫唔到手但又幫批怪強化晒
部份更人渣仲要整入黎同你搶箱...

唔止用修改器=.=
好鬼多人都係搶箱份子=.=
我開場見到有人搶箱即kick=.=
我理q佢係邊叉個
我宜家人手升50lv已經3隻=.=[勁易升]

樓主我都要支持下你!!!

= = ok la ..
搶箱依樣野 我都好憎 ...

所以我唔玩多人連機

唔多人連線 到後面好難打 = =v

唔係丫=口=哈哈
p2既話就係~~1隻1隻就有排打=.=哈試左2個鐘都未搞掂=.=

P2 大隻佬爆無雙...殺曬所有近身怪....
菲獵字

最q憎d siren 成日懶晒快搶箱

點先為搶箱呢= =
我入人場都會開箱架wo= =開左冇用咪唔要lo= =睇左先會汁-.-
但係成日見既係d人見你開箱衝埋黎
要唔要佢都汁晒佢-.-
呢個行為先叫搶lo= =
因為我開箱試過開完比人kick
咁係咪入人地場一定唔開得箱汁槍呢=.=
但係我唔係搶架wo=.=個場主入new haven,入面咁多個箱= =我跳上去開箱..開完就比人kick-.-
咁我都叫搶=.=!?
搶既定義係咩=.=d開場既係咪比人汁左佢想要既槍就kick呢-.-
我覺得開場既都要自重lo-.-

引用:
原帖由 布卡斯 於 2009-11-8 23:42 發表
點先為搶箱呢= =
我入人場都會開箱架wo= =開左冇用咪唔要lo= =睇左先會汁-.-
但係成日見既係d人見你開箱衝埋黎
要唔要佢都汁晒佢-.-
呢個行為先叫搶lo= =
因為我開箱試過開完比人kick
咁係咪入人地場一定唔開得箱汁 ...
你係唔係玩ACCOUNT個D架? 點解有得KICK既@@?

我唔知算唔算搶呢..
不過呢隻game d 人感覺上好好..
之前同一個sxxxxx既人玩..佢幫我過關..仲係咁企係個箱隔離話我知有箱/或者見到有用d既槍會指住提我...
琴日同個叫in既人玩...又係好好人...我死左勁多次都救我...我地吸點幫唔到手又無kick我地..
箱都留番晒比我地開....
好多好人

引用:
原帖由 kinchuan 於 2009-11-9 00:07 發表

你係唔係玩ACCOUNT個D架? 點解有得KICK既@@?
玩玩下彈返出去入game個到= =咁唔係比人kick係咩=.=

1個唔夠打既人黎開晒d箱拎晒d野
但連打都唔夠打, 佢唔叫搶叫乜?

引用:
原帖由 zombie88624 於 2009-11-9 01:18 發表
1個唔夠打既人黎開晒d箱拎晒d野
但連打都唔夠打, 佢唔叫搶叫乜?
我夠打架= =只係係new haven跳上去開箱就已經比人kick-0-
只係想知搶既定義姐= =

唔覺難打 士兵i feel better already無限子彈 女人i'm really good at this無敵技 屬性攻擊加成 狙手boom!hahahaha you like that? 大隻佬MORE BLOOD show me some blood玩拳就夠

34 123
發新話題