發新話題

to Myth clan班nub頭

[Close]

to Myth clan班nub頭

唔知係你地nub定係我問題la a_a...日日係你server踩埸要ban我?? 自己d槍法屎唔該收下皮=v=
擺到明見你地膠..先日日走黎non steam到rape 9你地lol....仲話咩學人轉steam server? ...自量下啦nub team.
真係是但搵5個都炒你地   歡迎add my steam fdlist ..id:baby5219... 覺得我cheat? 歡迎用hltv record 我ge demo=0= then sd去steam到ban9我...

WOW
好具挑釁性
食定花生先

引用:
原帖由 kacheong 於 2009-11-15 17:05 發表
WOW
好具挑釁性
食定花生先
係人地挑釁我姐...咁平時我打開steam server..咁個d pub server 冇人玩...咪玩下d non steam or vlan server...
日日玩親都比人話cheater...仲有人膠到自己show左聲比我wall死轉頭又話我cheat lol...仲有我唔知Myth ge 人用
d咩headset聽聲咁流la...我就用steelseries+外置聲卡ge....同埋我唔似d cheater..係咁prefire =0=...自問都會pre..
但都係聽聲or睇雷達....好似今日咁...我係fdlist 叫幾個fd入去myth個server打..又無啦啦比人ban lol..如果自己team係咁無能同埋唔鐘意比人rape就摺埋個server佢la....冇證冇據又去ban人lol...

wo oscar@@"""估下我係乜水

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2009-11-15 18:06 發表
wo oscar@@"""估下我係乜水
唔知=0=...

引用:
原帖由 fateoscar 於 2009-11-15 18:08 發表

唔知=0=...
估下啦
msn名係柒順果個(唔好講名出黎好= =)

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2009-11-15 18:12 發表
估下啦
msn名係柒順果個(唔好講名出黎好= =)
哦...今日你都有睇住我比人ban @o@

引用:
原帖由 fateoscar 於 2009-11-15 18:13 發表

哦...今日你都有睇住我比人ban @o@
我知= =我睇住你個fd俾ser系統自動踢-.-之後你俾個adm ban埋

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2009-11-15 18:14 發表
我知= =我睇住你個fd俾ser系統自動踢-.-之後你俾個adm ban埋
我真係想睇下佢幾時轉steam server...日日入去logo bin c lol..

oscar 你係咪同ds linx 同期咖?  好少係steam到見到你
我記得有人講過你2年前好吹 不過我無睇過macau gaming nomadic. 5 d demo
e+ macau cs 真係慘..沈q左 雖然今年hk wcg 差d攪唔成 不過聽人講下年hk都有wcg  
e+ rs 又有sponsor  全套steel set 如果hk 多d sponsor cs就唔會咁快沈
起碼我覺得ep ait nrt 都應該有sponsor  唔係過多2年 hk esport 都gg

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2009-11-15 19:31 發表
oscar 你係咪同ds linx 同期咖?  好少係steam到見到你
我記得有人講過你2年前好吹 不過我無睇過macau gaming nomadic. 5 d demo
e+ macau cs 真係慘..沈q左 雖然今年hk wcg 差d攪唔成 不過聽人講下年hk都有wcg  
e+ ...
係啊......以前我成日比人話o9s=0=...macau cs一早已經沈左..都冇人打....呢排先開始打返steam 打下mix咁
有時就入黎打下vlan d server lo...都係當for fun姐.....但而+人大個左..要做野都抽唔到時間去練..同埋澳門想搵到5個都難
同埋今年hk出去打wcg 成績已經好好...我覺得下年會有望ge

今年條line抽得 好 rs 佢地又練左3個月plan   上年mym mibr estro 死亡line 來- -
ep佢地打mym 拎10rounds iverson又刀到solo   算係咁啦 不過4條j 支gun真係........

JJJJ老啦...反應同SKILL都退步

又真係幾老 佢e+都係for fun姐
不過我mix都見過 darkkis deagle打pat pat all miss
都唔知好嬲定好笑- -  有時覺得好吹既人
同你1 team 又會覺得唔係真係咁神 但係打果時又成日比佢地1粒- -

技術問題

發新話題