16 12
發新話題

我發現點解死話人地系外掛.....

[Close]

我發現點解死話人地系外掛.....

明明聽聲好明顯知道位置大約系邊.穿死你唔代表就系掛囖,仲有就系玩得多知道嗮d位大約系邊,聽到聲瞄住歌個位一出黎射死你又話系掛....穿死你唔代表就系掛囖,乜L4D都有外掛?我覺得話人系掛ge都系d傻仔~~~

引用:
原帖由 aR.囝囝樂 於 2009-12-4 01:08 發表
明明聽聲好明顯知道位置大約系邊.穿死你唔代表就系掛囖,仲有就系玩得多知道嗮d位大約系邊,聽到聲瞄住歌個位一出黎射死你又話系掛....穿死你唔代表就系掛囖,乜L4D都有外掛?我覺得話人系掛ge都系d傻仔~~~ ...
vlan新人係咁架啦  vlan大把呢d人  洗鬼咁咩?  要屈  就屈飽佢!!!!   玩l4d2 開掛  笑死

別怪他~~別怪他~~連歌都有得唱啦!!~
別人能狗諗,唔話佢都冇可能

l4d 1 係堅有外掛,不過好易認,你未重生佢就係咁射你個影,佢明顯就係外掛

其實....我都想用外掛,,,,能給我一個外掛嘛~!!

引用:
原帖由 aR.囝囝樂 於 2009-12-4 01:08 發表
明明聽聲好明顯知道位置大約系邊.穿死你唔代表就系掛囖,仲有就系玩得多知道嗮d位大約系邊,聽到聲瞄住歌個位一出黎射死你又話系掛....穿死你唔代表就系掛囖,乜L4D都有外掛?我覺得話人系掛ge都系d傻仔~~~ ...
引用:
原帖由 outofrealman 於 2009-12-4 02:14 發表
l4d 1 係堅有外掛,不過好易認,你未重生佢就係咁射你個影,佢明顯就係外掛
L4D2 都有外掛...中更新緊Tim- -
E+係第2個版本..呢個外掛免費不過唔好用...
得亮場...射中人/屍 會比你睇到射中邊 呢兩個有用
第1個版本有得透視不過好樣衰...

中有一個外掛超勁不過要比錢買...

引用:
原帖由 Sammywong 於 2009-12-4 08:08 發表

L4D2 都有外掛...中更新緊Tim- -
E+係第2個版本..呢個外掛免費不過唔好用...
得亮場...射中人/屍 會比你睇到射中邊 呢兩個有用
第1個版本有得透視不過好樣衰...

中有一個外掛超勁不過要比錢買... ...
玩呢隻game要用外掛,不如學下點聽聲分係邊個位好過啦,呢隻D敵人俾埋D叫聲你聽,都冇可能分唔到係邊掛= ="""

我都試過hunter老遠鬼鼠跳果時用ak兩野射死左佢.又比人話cheat-.-

做妖怪有咩外掛用?淨係得人有,好無聊,有咩好用
下一局要佢做妖怪,即係無用武之地

講多無謂,食多會濟
月經post

用外掛不如唔好玩       

L4D2係有外掛嫁LoL         ~

valve 出d game 有邊隻無外掛
cs 咪就係wallhack 表表姐lol

早日打左場l4d..4條友
其他3人..
佢地一般防守得100幾,我差不多300
特感殺數佢地得6-8,我殺左20幾
後來我比人**不良詞語**到七彩

引用:
原帖由 hangerhk 於 2009-12-4 11:18 發表
用外掛不如唔好玩       
外掛是什麼?

修改器嗎?

我現在只知道有控制台指令而已

16 12
發新話題