61 12345
發新話題

最後回覆!!!!!!!

[Close]

最後回覆!!!!!!!

本人最後回覆:
因有可疑係惡搞
有關...團  本人不再回覆!!!!!!!!!!

投訴 頭先入黎玩你地個場...差到又木頭又安全門又機槍
都唔知似乜...玩玩下又死ser各位玩家自己睇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你地個SER係到亂KICK人..ADMIN又玩NOCLIP唔落地..整到過唔到關
仲有你地SER有ADMIN亂BUILD野..整到行唔到

踢人又ban人     唔比我地玩?咁你不如米開場喇      招生?引我笑?

最後笑左

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:01 發表
都唔知似乜...玩玩下又死ser61417各位玩家自己睇
呢個問題我唔清楚,因為當時我唔在場。

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-1-2 13:02 發表
你地個SER係到亂KICK人..ADMIN又玩NOCLIP唔落地..整到過唔到關
BUILD 係自己團先比玩。如果造成唔方便,請見諒。
因為我地已經修正左團規。

大家投訴我會理會 有咩不好我在這講sor!!!!!!!

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:04 發表
踢人又ban人     唔比我地玩?咁你不如米開場喇      招生?引我笑?

最後笑左
你?我記得你…….
唔鐘意你可以唔入黎架?冇人叫你入…你有團ser你可以自己入你個團ser,管理員有權踢人。

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-1-2 13:02 發表
Your server admin noclip,and kick me and Mr.C.
We are KDT members, so you kick us?
[HK]DZSH members join KDT server,we not kick them

記得我就認住我喇 又影到爆粗admin~_~衰事多多你地團員真冇品

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:13 發表
記得我就認住我喇 又影到爆粗admin~_~衰事多多你地團員真冇品
請放影到架野thx

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 13:13 發表

Your server admin noclip,and kick me and Mr.C.
We are KDT members, so you kick us?
[HK]DZSH members join KDT server,we not kick them
好...我首先問一個問題,我地伺服器管理員用noclip係唔係要問過你?
第二,你身份不明,唔可以確定你係唔係KDT既隊長。
第三,我保證唔會再有類似既事發生。

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:01 發表
都唔知似乜...玩玩下又死ser61417各位玩家自己睇
= =好無奈lo又唔係好我玩build.....
我都唔知係邊個玩...
p.s.我係用唔到所有admin功能同build
唔信我可以影相比你睇

回復 12# 的帖子

1..我地到哂SAFE ROOM等你個ADMIN落地等左好耐..
2.佢既身份關你咩事..你唔知佢身份就要KICK人?

個admin叫咩名?成個ser得一個admin嫁啵~

61 12345
發新話題