17 12
發新話題

bf2有條傻仔玩team kill 仲唔認

[Close]

bf2有條傻仔玩team kill 仲唔認

佢叫做ufo[x] 佢tk我無數次 之後我去m群同佢嘈 佢話 玩下姐 你話而家既人幾冇品 唔好同佢玩最好

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子

扣佢呀 做左唔認

講咩啊你
沒有

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-1-18 21:34 發表
唔好聽佢講野

TK佢1,2次就走場
比我踢爆左 之後又修改話冇人身攻擊 好狗囉

引用:
原帖由 man19971010 於 2010-1-18 21:37 發表

比我踢爆左 之後又修改話冇人身攻擊 好狗囉
話我狗
你人身攻擊我,賠錢喇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
沒有

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-1-18 21:38 發表

話我狗62774
你人身攻擊我,賠錢喇62774
是嗎? 別膠吹 ok? 狗=奸的意思

1 on 1戰機 ?

VS   

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
沒有

NO嘈吧...大家都是玩game姐 和和氣氣玩呀嘛030

樓主.,,咁都俾你唸到=   =  人身攻擊...我服左你..

TK好少事姐-.-唔洗係到嘈呀-

佢係m群唔應人囉
沒有

有D人比人突然其來咁TK 好火ma
何必唔道歉呢 費時煩
其實點樣TK先
好似我咁用緊UAV既時候 比一個韓國佬用狙係我背面擺明咁TK嗎
衣下我真係好嬲 仲殺番佢 不過我做醫護兵有救番佢
但係佢仲不斷追住我黎打 =.=

我都買左正版~~有無m群~add 咪我 我又想一齊玩msn:  [email protected]

我地有m群[email protected]
入面有1942,bg42,dc,bf2玩家
沒有

17 12
發新話題