發新話題

-*MoUsE | 現已招生

[Close]

-*MoUsE | 現已招生

老鼠團隊以出賣為重,昆人插件,友情,全部可以出賣

當然冇品活動也會做
冇品活動如下:

9比exp     (在有等級系統比自己exp)
9轉場       (在[*MoUsE #2]魔王伺服器的Lv比admin發現過高過admin唔比/SAVE,即轉場防只Lv高過admin,仲要唔比返exp)
admin槍   (在[*MoUsE #4]殭屍地獄伺服器設立濫權高攻槍一下300攻,令玩家睇往admin爽死)
boom ser (本老鼠團隊開的伺服器,其他伺服器的人數高過本伺服器即boom)

團長:
-*MoUsE | Mickeymouse
(團長注意:小心有一日去自己D admin SER冇admin做,之後發現D團員去左人地團,仲發現副團以是新的團長)

副團:
-*MoUsE | H&M(用外掛之後狂改名,前名PCCW)
-*MoUsE | Kin(是出賣原頭/這是籠物,換3個主人了:TF_FunG*,[Cow]Hin,Mickeymouse)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
伺服器如下:
[*MoUsE #1]一般伺服器
[*MoUsE #2]魔王伺服器
[*MoUsE #3]刀仔伺服器
[*MoUsE #4]殭屍地獄伺服器

RC郡:4428434
本團隊宗指:忘恩負義

一齊加入蛇鼠一窩!!

個牛魔昆既  樣樣野都係佢個團既衰野 我之前都入過佢團,不過因為佢成日濫權so退左
不過佢e加佢解左團-.-(因為成日濫權)大家唔好信佢

回應返你講既野
首先「admin發現過高過admin唔比/SAVE,即轉場防只Lv高過admin,仲要唔比返exp」
轉場後,lv同經係會自動存的,除非死ser,死ser後,有人話俾我地聽冇左經,係會俾返的,

在有等級系統比自己exp
同上,比自己exp係因為死ser。

admin槍   (在[*MoUsE #4]殭屍地獄伺服器設立濫權高攻槍一下300攻,令玩家睇往admin爽死)
濫權高攻槍,admin係冇一下300攻,加上我地ser的高攻+多彈的槍,玩家係有得買

boom ser 其他伺服器的人數高過本伺服器即boom
本團從未炸過人ser,若你認為有,請拿證據

[Cow]Hin,你要告人唔該諗諗自己有冇做過,濫權既野,你做得多
仲要講d自己認為既野當事實。

最後,唔該你唔好冒認團名招人,我地團係唔收人的

引用:
原帖由 26345819 於 2011-10-18 22:53 發表
個牛魔昆既  樣樣野都係佢個團既衰野 我之前都入過佢團,不過因為佢成日濫權so退左
不過佢e加佢解左團-.-(因為成日濫權)大家唔好信佢
下,唔係你退團係我踢你lo 試問邊個團長可以忍個團員下下串團長先??

引用:
原帖由 MoUsE2 於 2011-10-18 23:12 發表
回應返你講既野
首先「admin發現過高過admin唔比/SAVE,即轉場防只Lv高過admin,仲要唔比返exp」
轉場後,lv同經係會自動存的,除非死ser,死ser後,有人話俾我地聽冇左經,係會俾返的,

在有等級系統比自己exp
同上,比自己 ...
你係咁re ser,我多次叫左H&M比返exp 唔比我
你之前整把連追係一下300攻,E家就唔知你係唔係刪左
你B00M 人SER 我唔影你相唔代表你無B00M 咁你下次B00M人 SER小心D

我濫得幾多 你又濫得幾多 不如大家講出來比較下

冒認團名係唔想比D人 唔知乜頭乜路就入你個團

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
有無講過一個Cow  MoUsE 12生肖故事?

天神和動物們約定,明年的正月初一,要舉行一次「渡河比賽」。比賽中最先游過河,到達神殿的前十二種動物,就可依到達的先後順序,輪流當大王。「我一定是第一名。」「我才是第一名呢!」動物們你一句我一句的大聲爭論起來 , 貓聽了這個消息,心裡有點擔心,他對他的好朋友MoUsE說:「我不太會游泳,怎麼辦呢?」「不要緊,Cow很會游泳,可以請他背我們兩個游過去啊!」MoUsE說。

渡河比賽的日子,終於來臨了。動物很早就出發,都想趕在別人面前到達神殿。渡河的時候,所有的動物都拼命的游。其中Cow游得最快,坐在Cow背上的MoUsE,忽然起了壞主意,他用力一推把貓推進水裡,可憐的貓不太會游泳,咕嚕咕嚕直喝水。

Cow已經靠岸。眼看著就要得到第一,狡猾的MoUsE卻從Cow背上跳下,搶先到達了神殿。「我是第一名!我是第一名!MoUsE得意洋洋的說。」

不久,其他動物也陸陸續續的到了。「按照約定,最先到達神殿的前十二名動物,可以按照先後順序,輪流當一年的大王,還可以用他們的名字,作為那一年的名字。我們就從今年開始吧!」

kin之前識你都唔見你打咁多字

唔係我之前比你做admin你有今日?

邊個教你開ser??

邊個比你做副團你做??

仲有做咩用kin家姐fb注冊e個MoUsE2先

kin你比Mickeymouse仲似一隻老鼠

-*MoUsE | H&M=PCCW=森仔=人仔=By 3D=By 4D/A/=掛9
佢好勁加
Mickeymouse比d AMXX你就扮哂野甘
你咩料呀你
好勁???
Got1你都淆哂底啦
個等級系統又唔係你正,你講咩野呀....
你個SER又lag
又日日ch map
你個ser多人,大哂???
人地唔知你用外掛炸
pccw,呀,唔係,係垃圾-*MoUsE | H&M
佢地Rc:4428434

佢地成日比exp自己殭屍地獄一二名一定係d admin

仲要用外掛...................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

-*MoUsE | H&M 係全團最垃圾,又唔got1
有冇人玩MC?

你咪迫我講操口
你係XX,9比exp,9轉場,admin此槍都好la,仲要炸人伺服器
boom ser 唔識打牙?
冇品活動?你呢D叫活動?檢討下la
got5,你淆,冇所謂
本團隊宗指:忘恩負義
你試下出到去,講呢句
你條屍都冇ar
9比exp,9轉場,admin此槍呢D好威牙?冇拿?
呢D就係所謂忘恩負義
出賣為重:
你小心D,冇人會幫你

引用:
原帖由 ALiveX夏.Kc 於 2011-10-23 00:42 發表
-*MoUsE | H&M=PCCW=森仔=人仔=By 3D=By 4D/A/=掛9
佢好勁加
Mickeymouse比d AMXX你就扮哂野甘
你咩料呀你
好勁???
Got1你都淆哂底啦
個等級系統又唔係你正,你講咩野呀....
你個SER又lag
又日日ch map
你個ser多人, ...
算吧啦 -_-  人地無自知知明係咁嫁啦
我教佢小小野  佢就當左自己識寫插件

引用:
原帖由 牛魔 於 2011-10-22 23:57 發表

下,唔係你退團係我踢你lo 試問邊個團長可以忍個團員下下串團長先??
團長大哂? 唔串得?  做錯就要認嫁啦!  你個團咁樣...有前途

12Boss 係幫邊??

引用:
原帖由 牛魔 於 2011-10-25 16:51 發表
12Boss 係幫邊??
中立   邊一邊有錯咪串邊邊

發新話題