23 12
發新話題

入手了正版 0.0~~

[Close]

入手了正版 0.0~~

你好勁喎,,有米有米,買咁多隻正版

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-3-23 18:09 發表
你好勁喎,,有米有米,買咁多隻正版
個d mod尼- -

你css 果d味買咩?做咩係Per-load?

引用:
原帖由 jack31292000 於 2009-3-23 22:36 發表
你css 果d味買咩?做咩係Per-load?
我cs1.6為主 TF2 / l4d其後, 加上唔多中意玩css

想玩hl2:ep1同2...
最衰d種死晒..

預先載入完成姐係咩?? ??

回復 7# 的帖子

姐係預先DOWNLOAD左 但是佢冇買隻game 所以玩唔到

網上信用卡好似800蚊定700蚊港紙係steam到可以買齊好多隻game, 有齊TF2 l4d cs cz等等

引用:
原帖由 malaluming 於 2009-3-27 05:37 發表
網上信用卡好似800蚊定700蚊港紙係steam到可以買齊好多隻game, 有齊TF2 l4d cs cz等等
如果唔想要個包裝或說明書之類,呢個都係不錯既方法
但其實係門市買呢d正版都不是十分貴
其實steam入面而家最貴可以話係l4d,太hit

引用:
原帖由 malaluming 於 2009-3-27 05:37 發表
係 想入手e個 但我冇信用卡= = 又唔想問我呀媽--!
費事佢誤會左

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-4-1 08:50 發表

係 想入手e個 但我冇信用卡= = 又唔想問我呀媽--!
費事佢誤會左
早三年我就係買類似咁既package, 買完之後呢三年出超多game-.-

尤其前兩年既TF2    同上年l4d-,-搞到我覺得買得唔抵

引用:
原帖由 malaluming 於 2009-4-17 23:35 發表

早三年我就係買類似咁既package, 買完之後呢三年出超多game-.-

尤其前兩年既TF2    同上年l4d-,-搞到我覺得買得唔抵
唔係 呢個唔同, 你買左valve pack佢會自動加new game

圖左下角有d野...╮(╯3╰)╭

又係火神鳥
火神鳥好冇品...
Copy DODS.CN幅圖...

23 12
發新話題