發新話題

特殊一般感染者一問

[Close]

特殊一般感染者一問

我之前爬過文
Jimmy Gibbs可以用密技叫出來,地點限1-5最後
的商場,指令如下
sv_cheats 1
Z_forcezombiemodelname common_male_jimmy
Z_forcezombiemodel 1
z_spawn

MP5指令
give smg_mp5

SG552指令
give rifle_sg552

重狙指令
give sniper_awp

輕狙指令
give sniper_scout

1.先講Jimmy Gibbs,咁打法,全場的屍會唔會都變曬Jimmy Gibbs???
2.另外可唔可以擦 CEDA人員,墮落的倖存者,小丑感染者,泥人,工人感染者,防暴警察感染者?????
3..上面的武器,我試過擦出泥,但點解會冇攻擊力/攻擊力超低ge??
希望大家可以解答我3條問題,thx

回復 1# 的帖子

css武器需要用插件解鎖才有攻擊力

有咩插件解鎖????????????

css武器唔一定要插件先得...你要正左出黎再重新開始戰役再正先得

引用:
原帖由 peter1732 於 2011-8-28 19:46 發表
css武器唔一定要插件先得...你要正左出黎再重新開始戰役再正先得
重開再開始,咪姐係冇左d武器,咪要再打來次?咁又係冇攻=..=
同埋請問大家可唔可以順便答我1,2題,thx

引用:
原帖由 孤軍 於 2011-8-28 21:33 發表

重開再開始,咪姐係冇左d武器,咪要再打來次?咁又係冇攻=..=
同埋請問大家可唔可以順便答我1,2題,thx
你錯了...一開始正左出黎係冇攻..但係重新開始多次再正就會有攻..唔信自己試下...未試講埋哂D冇建設性既話..我試N咁多次...就算係M60一開始正出黎都係冇攻...重新開始就有攻..

引用:
原帖由 peter1732 於 2011-8-29 11:38 發表

你錯了...一開始正左出黎係冇攻..但係重新開始多次再正就會有攻..唔信自己試下...未試講埋哂D冇建設性既話..我試N咁多次...就算係M60一開始正出黎都係冇攻...重新開始就有攻.. ...
你又知我冇試過.....
sorry呀,我都唔知點解一整m60就有....
mp5果d,開始係冇攻,但你重新開始,唔係姐係再開場咩,按打map c1m1之類
咁枝槍咪冇左啦,唔係咩?
thx
引用:
原帖由 tom1314 於 2011-8-29 05:13 發表
1.會
2.All 4 Dead2.2幫到你 http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452737
3.Weapon Unlock幫到你 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=114296
請問第2個網係講咩?奇實我係想打一句密技就出現1隻屍警的密技=.=
同埋jimmy係咪一定要係第1關最後1節先可以打密技出現?
thx

引用:
原帖由 孤軍 於 2011-8-29 17:18 發表

你又知我冇試過.....
sorry呀,我都唔知點解一整m60就有....
mp5果d,開始係冇攻,但你重新開始,唔係姐係再開場咩,按打map c1m1之類
咁枝槍咪冇左啦,唔係咩?
thx ...
冇左又點...總之再正出黎有攻就得啦...仲有你真係試過就唔會講埋哂D咁既野啦...我本身DOWN過任何插件玩..想玩呢CSS槍不嬲都係正出黎再重新開始...從來冇試過再正多次都冇攻BO....

知佐n耐 試過全場屍都係車手 但係一定要死亡都心最尾個到

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-8-29 18:55 發表
知佐n耐 試過全場屍都係車手 但係一定要死亡都心最尾個到
咁請問喪警可唔可以用密技打一個出泥?
jimmy又可唔可以用密技打一個出泥?

>特殊一般感染者

個感染者到底係特殊定一般 @@?
L4D2 name: duck
:D

引用:
原帖由 孤軍 於 2011-8-29 20:36 發表

咁請問喪警可唔可以用密技打一個出泥?
jimmy又可唔可以用密技打一個出泥?
2.All 4 Dead2.2幫到你 http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452737

>echo why don't you just install All 4 Dead 2.2 ?(SourceMod required,if you don't have SourceMod,install it,you can easily manage your server with it)>echo things could be neater once you installed it
>exit

引用:
原帖由 tom1314 於 2011-8-29 23:35 發表

>echo why don't you just install All 4 Dead 2.2 ?(SourceMod required,if you don't have SourceMod,install it,you can easily manage y ...
sorry,真係味聽過,個軟件有咩用?

引用:
原帖由 孤軍 於 2011-8-30 13:22 發表

sorry,真係味聽過,個軟件有咩用?
Spawn Weapons(AK-47,M16 etc),Spawn item(Medkit,pills,adrenaline,defibrillator etc),Spawn Zombie(Jockey,Hunter,Charger,Jimmy Gib,CEDA etc),Gamemode Changer(Survival,Coop,Versus etc) and many more,but you have to install SourceMod as this is the plug-in of SourceMod

發新話題