21 12
發新話題

又多個垃圾 累完隊友 又唔認 仲要鬧番人轉頭

[Close]

又多個垃圾 累完隊友 又唔認 仲要鬧番人轉頭

大家認住果個什麼 lulu`
死低B仔 no mercy 第二關 開制前 拎定兩個油 守房是常識吧
諗都唔諗就行去開制 我問佢做咩唔拎油 佢就話有人拎左 我心諗:X 我拎架 低B仔
仲叫我on x小陣 最後自己廢 守唔到 死左就走場 真係垃燃圾

點解而家vlan咁多___架 X!玩steam版 就算佢地技術唔好 唔識玩 都起碼有禮貌
但呢條友真係垃圾都不如

係咁架啦VLAN  我好幾次中午開普通coop場 一係狗沖唔救人一係tk

玩d vs場 仲好

總有一班人係一入場>投票教專家>第一個死>走場
唔知咩心態

呢d小問題喇,有d人係專登企係火堆度10秒燒到訓低左問人做咩燒佢
再嚴重d係入黎直程追住你黎射,我試過入人場玩,我第一個入安全室之後3條友圍射我
所以樓主下次你見呢d情況得2種做法,一係走場,一係自己一個人狗沖去安全室,如果你做場主就唔駛怕直接踢走條友

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2012-10-20 23:46 發表
係咁架啦VLAN  我好幾次中午開普通coop場 一係狗沖唔救人一係tk

玩d vs場 仲好
狗衝唔救人都ok 如果情況許可 佢又真係有料咪由佢囉
當然 你話開始左無耐 佢都唔救人咁就..

引用:
原帖由 frog20062001 於 2012-10-20 23:14 發表
大家認住果個什麼 lulu`
死低B仔 no mercy 第二關 開制前 拎定兩個油 守房是常識吧
諗都唔諗就行去開制 我問佢做咩唔拎油 佢就話有人拎左 我心諗:X 我拎架 低B仔
仲叫我on x小陣 最後自己廢 守唔到 死左就走場 真係 ...
其實某程度vlan仲有質素過steam  你唔好以為steam好好

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-10-21 01:35 發表
呢d小問題喇,有d人係專登企係火堆度10秒燒到訓低左問人做咩燒佢
再嚴重d係入黎直程追住你黎射,我試過入人場玩,我第一個入安全室之後3條友圍射我
所以樓主下次你見呢d情況得2種做法,一係走場,一係自己一個人狗沖去安 ...
我係場主啊 不過條友都醒
知道幾秒後會俾我踢 就自己走場
第一個入安全室都要俾人射 我都唔知係有趣定慘情啦 haha

引用:
原帖由 lska021 於 2012-10-21 11:42 發表

其實某程度vlan仲有質素過steam  你唔好以為steam好好
至少我玩咁多次steam都無遇到 D傻仔做錯野仲鬧番你轉頭
玩vlan係比steam更易遇到勁人既 但勁都無用 十個八個都無品+串

RPG經常都見到些_痴的小__

我還打算把rpg改成
戰役模式加寫實對抗模式<_<

幾好丫, 鬧下交
增進感情

回復 7# 的帖子

洗咩射佢,下次開cheat整成堆witch/tank出黎殺哂全部人慢慢同佢玩
如果d人入黎搞事,我就會咁做,睇下邊個耐性好d 反正我都係消磨時間 難得有人陪我玩膠野我緊係唔放過  不過大前提係如果你入黎玩唔搞事,我就會好正常咁對你

樓主消音消少了一個

引用:
原帖由 katat1 於 2012-10-21 13:19 發表
RPG經常都見到些_痴的小__

我還打算把rpg改成
戰役模式加寫實對抗模式
寫實模式有咩特別??
岩岩玩咩都唔識
少女時代♥YoonA

寫實=一定要打尸仔頭  witch 秒殺你  你睇唔到人地 人地睇唔到你

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2012-10-23 09:24 發表
寫實=一定要打尸仔頭  witch 秒殺你  你睇唔到人地 人地睇唔到你
係囉, 其實寫實最好玩係呢兩支,

成日見D人拎AK, M4, 又拎散彈同狙...
散彈都仲好D, 殺特感快, 某程度上都可以一次爆幾隻屍既頭
但係其他槍就真係麻麻地

21 12
發新話題