發新話題

HI!大家好

[Close]

HI!大家好

大家之前唔見我,因為我去左學野呀(去左學點整HD,依+唔整HD好似好OUT咁!!!)
希望你地收返我啦!!!!
依到係HD嫁,自己CHOOSE 720HD 黎睇,清好好好好好多嫁!!!!
另外,我之前個AC比人爆左,如果要+返我入團的,請+依DPLZ PLZ+返我!!

嗨a_a
你係咪用會聲會影架?
係既話 我可以同你一齊分享心得
一齊交流心得 我唔識又可以問你 你唔識又可以問我
互相比下意見 影片質素都好d
希望收番你啦

可以加我msn嗎?[email protected]

回復 1# 的帖子

果然唔錯,有心機整片,強烈要求團長收返佢!!!

對面團d技術真係...嘔! ... 下次有分拎通知我,叫色魔接佢地團戰..

回復 2# 的帖子

我用powerdiector7 ,不過我諗都應該差唔多!
好似會聲會影冇hd輸出,係咪真??
我好同意!!!
+左你msn啦!!

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-9 21:32 發表
我用powerdiector7 ,不過我諗都應該差唔多!
好似會聲會影冇hd輸出,係咪真??
我好同意!!!
+左你msn啦!!
no
聽誰說的 會聲會影沒hd輸出
hd輸出方面 禁個制 就有啦   
我所有片子都用他做的 全部都是1080hd
會聲會影 其實功能齊全 又簡單 易上手
轉會聲會影啦

我反而覺得威力唔好用=.=
最新果個 我下載番黎
完全冇素材=.=

引用:
原帖由 櫻花ㄨ_城 於 2010-4-9 21:38 發表

no
聽誰說的 會聲會影沒hd輸出
hd輸出方面 禁個制 就有啦   
我所有片子都用他做的 全部都是1080hd
會聲會影 其實功能齊全 又簡單 易上手
轉會聲會影啦 ...
有冇LINK DL呀
2個一起用我覺得效果好最好!!!

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-9 21:39 發表

有冇LINK DL呀
2個一起用我覺得效果好最好!!!
foxy 下載 會聲會影11最好
上網搵左冇條link 下載到

冇FOXY- -
THX YOU!!

加左啦 on_仔
之前係甘吊我 都未計你
c人係甘打_你老_

hd 要等好耐  c子番黎俾人插

支持兩個整片人士
多d整片

發新話題