發新話題

九鬼大技

[Close]

九鬼大技

T[主動] 船醉不知
增加攻擊速度[50/80]%、移動速度[10/30]%[5/10]裝甲混沌擴散攻擊
不施法
攻擊[3/1.5]秒將進入隱形狀態
持續30秒。

打佢唔出清酒既話死左1半

引用:
原帖由 肥仔_霆 於 2011-9-12 18:42 發表
打佢唔出清酒既話死左1半
無魔免 你可以出爆彈手劍
真正有用的只有10秒
隱形目的
出硬裝硬爆後以隱形走

點樣叫做攻擊[5/4]秒
比你改弱左咁

回復 4# 的帖子

1lv: 5秒內唔出技 唔a人 就自動隱形
2lv : 4秒內唔出技 唔a人 就自動隱形

你咁搞法似神原加片倉大..

引用:
原帖由 860234724 於 2011-9-12 20:33 發表
你咁搞法似神原加片倉大..
神原大重點係加血吧?
片倉大重點係隱斬傷害同33%法術減免

其實我想講馬場都唔夠打= =
我意思係單對單就咁片
30秒太耐啦
清酒都用完啦
15-18秒就夠
9鬼e家已經好屈啦
1技電食唒成波兵
不過你要識得令d兵硬食你招1技先得
大技原本已經好好
走佬/追殺

你e家咁樣改佢大
變相係追殺能力低左小小小小小"""冇毒刀""""
但係大力左好多

引用:
原帖由 肥仔_霆 於 2011-9-13 16:35 發表
其實我想講馬場都唔夠打= =
我意思係單對單就咁片
30秒太耐啦
清酒都用完啦
15-18秒就夠
9鬼e家已經好屈啦
1技電食唒成波兵
不過你要識得令d兵硬食你招1技先得
大技原本已經好好
走佬/追殺

你e家咁樣改佢大
變相係 ...
30秒耐? 原大技都係30秒 對比長中大技 義龍大 武田大 e 招跟本唔算得咩野
馬場? 本身就係屈機 無爆發既英雄係無可能夠打 咩森仔呀 個d對馬場黎講都係RJ
大技原本已經好好
走佬/追殺
係好好 但唔岩佢既技能組呢
1技清冰
2技回血
3技降傷
大技?_? 佢爆塔無力咁你俾爆塔既技能組佢做咩?
如果係咁 2技3技可以換/強化

首係張2招大技作一作對比先
未改:大幅增加攻擊速度165%與移動速度60%,並降低負面法術的持續時間,以及獲得特定魔法的免疫。持續30秒。

已改:增加攻擊速度[50/80]%、移動速度[10/30]%[5/10]點裝甲、混沌擴散攻擊。不施法、攻擊[5/4]秒將進入隱形狀態。持續30秒。

紅字係本身已有但被降低的狀態,大約係各少了一半

藍字係被取代的狀態,其實佢原本大技我都不太明降低負面法術的持續時間,以及獲得特定魔法的免疫係點
       更改後的10甲可以加強小小,大約14都可以,雖然長宗同武田大技都係得10防,但佢地有加血量

隱形狀態姐係迷蹤步效果有加速?請講清楚

引用:
原帖由 hhjj22 於 2011-9-13 19:58 發表
首係張2招大技作一作對比先
未改:大幅增加攻擊速度165%與移動速度60%,並降低負面法術的持續時間,以及獲得特定魔法的免疫。持續30秒。

已改:增加攻擊速度[50/80]%、移動速度[10/30]%[5/10]點裝甲、混沌擴散攻擊。不施法、攻擊[5/4]秒將進入隱形狀態。持續30秒。

紅字係本身已有但被降低的狀態,大約係各少了一半

藍字係被取代的狀態,其實佢原本大技我都不太明降低負面法術的持續時間,以及獲得特定魔法的免疫係點
       更改後的10甲可以加強小小,大約14都可以,雖然長宗同武田大技都係得10防,但佢地有加血量

隱形狀態姐係迷蹤步效果有加速?請講清楚
降低負面法術的持續時間,以及獲得特定魔法的免疫 係無作用既效果
隱形效態係隱刀效果唔加速
長中好似唔加防 同埋武田係加20甲
有3技 有2技回血其實已經好硬

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2011-9-13 11:46 發表

神原大重點係加血吧?
片倉大重點係隱斬傷害同33%法術減免
如果神原招大重點加血我諗冇人點
佢招大重點係少30傷同擴散
片倉招大我諗冇乜人重留意33%法抗
重點係隱型同隱斬

引用:
原帖由 860234724 於 2011-9-14 20:02 發表

如果神原招大重點加血我諗冇人點
佢招大重點係少30傷同擴散
片倉招大我諗冇乜人重留意33%法抗
重點係隱型同隱斬
30攻?????????????????????
WOW又幾多下
1200血???????????????????
WOW又幾少下
如果重點係隱形
需要咁多魔嗎?????????????

首先長宗冇得洗兵
要靠1技頂兵去食  2技係for你頂英頂塔頂兵用  3技冇意見
2龍無可否認係勁過9鬼好多
但9鬼比佢既優勢係食兵易好多 基本上唔洗番血營回血  3技高甲 大技快
2龍比9鬼既優勢就只有3技同大技

你用d at英去比根本冇得比= =
9鬼招大我建議比足30秒佢魔免好過啦
比埋混沌太屈
你知唔知狗女係追唔到9鬼嫁 = =?
變相9鬼開親大  點都有1條友死""死追冇技術都殺到""

1技其實有慢速..2技就係離補9鬼小血既問題 冇乜需要改佢

發新話題