16 12
發新話題

平衡?織田聯合

[Close]

平衡?織田聯合

說真的, 英雄能全選便沒有什麼織田強聯合強的分別了.
不喜勿插

雖然好on_
但係你講得好岩=.=

係...到時全部變中立

咁棄保制咪要諗好耐囉

樓主意念取至lol?

某爾已說沒有-ap mode
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-10-29 22:02 發表
某爾已說沒有-ap mode
請問什麼是-AP MODE?

引用:
原帖由 CheapJing 於 2011-10-30 01:31 發表

請問什麼是-AP MODE?
應該係可以用對方d英.....

LOL 敵對可以出同1隻英雄

信長係一隻根據歷史做成既game

就係想好似歷史分織田同聯合對打

如果好似你咁講雙方都可以用一樣既英雄

咁分織田同聯合做咩

咁做違背左初初做圖既意思

引用:
原帖由 [UnioN].zE1 於 2011-11-1 18:17 發表
信長係一隻根據歷史做成既game

就係想好似歷史分織田同聯合對打

如果好似你咁講雙方都可以用一樣既英雄

咁分織田同聯合做咩

咁做違背左初初做圖既意思 ...
你要歷史還是平衡?

還是你想這遊戲也變為歷史

回復 10# 的帖子

你根本完全無聽過作者講過d咩 阿爾話過絕對唔會有ap模式 亦唔會加強暈比織田
原因係想保留b版特色 同時改革一部份英雄令地圖亦有f版特色
你口中所講嘅 「說真的, 英雄能全選便沒有什麼織田強聯合強的分別了. 」 係嘅 雖然係真 但係你覺得咁樣真係會好玩咩?

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2011-11-2 18:28 發表
你根本完全無聽過作者講過d咩 阿爾話過絕對唔會有ap模式 亦唔會加強暈比織田
原因係想保留b版特色 同時改革一部份英雄令地圖亦有f版特色
你口中所講嘅 「說真的, 英雄能全選便沒有什麼織田強聯合強的分別了. 」 係嘅 ...
對,我完全沒有聽過作者的話. 因為我是新來的.
如果不好玩,我提出來做什麼?
英雄大兜亂能能使英雄的配搭上有愈多的變化,產生出更多的陣容.有誰不想?

唔比強暈   團戰真係要搶果心= =

如果用毛毛或宇助會更好~@@~

引用:
原帖由 BSL 於 2011-11-1 17:25 發表
LOL 敵對可以出同1隻英雄
打rank不會有雙同英雄
**********內容含有sm成份**********

16 12
發新話題