36 123
發新話題

一鐵太廢問題

[Close]

一鐵太廢問題

一鐵真係無咩用,岩岩v中 我真係好無奈 好彩對面新新地先嬴到,

1技: 得6秒加攻 連加自己攻都要起手?...34秒cd
2技: 又係要起手 單體 中距離 得200傷 30秒cd既暈技算耐
3技: 加20%攻 普普通通
大技: 大技都唔知出唔出好 要反傷又唔係扣得多
比秀滿招技扣多350血少人地一招炎力
出完之後會delay0.5秒出唔到技 仲要超近距離出先係致命傷

1技>最少要有8秒 減起手
2技>減起手 減cd 增傷
3技>可以接受
大技:增傷約2000~2200 出完技唔好delay
大家覺得點?

我覺得佢起碼 2.大技同攻擊距離要加
佢2技差唔多係片倉1技咁近
佢大技係完全埋身先得..仲近過秀滿同m錢佬大

1技你當佢回血死嫁?
1技同3技係不相沖
換句講 係加幾十%攻
廢在那?

2技吸25敏已經很強 仲要減傷減cd?
1lv 吸一吸肥川得番9敏冰都尾唔到咁都唔屈?
2技後 1技加埋76輕易爆千5up 既數字 出埋 正中爆 2千up

廢 我覺得廢在施法距離
大技同2技
大技 同秀滿比無得比
一招係反殺能力(稻葉 副作用大 大唔死人極度易死
一招係主動

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-4-12 20:18 發表
1技你當佢回血死嫁?
1技同3技係不相沖
換句講 係加幾十%攻
廢在那?

2技吸25敏已經很強 仲要減傷減cd?
1lv 吸一吸肥川得番9敏冰都尾唔到咁都唔屈?
2技後 1技加埋76輕易爆千5up 既數字 出埋 正中爆 2千up

廢 我覺得 ...
佢回得6秒 1技有扣用?加埋回得200都無 連靈魂寶石都不如 唔好話咩法術書

你覺得勁 你可以做段片睇下幾勁
大技近到零距離 仲衰過偷錢佬招大技
1技+3技加幾十%攻?
1技得6秒 加得幾多攻? 加得幾多血? 攻書改左仲勁過佢呢招
1技仲要起手 起完手得果5秒加攻 ? 你覺得5秒一鐵殺到人?
咁咪勁過本多?

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-12 20:29 發表

佢回得6秒 1技有扣用?加埋回得200都無 連靈魂寶石都不如 唔好話咩法術書

你覺得勁 你可以做段片睇下幾勁
大技近到零距離 仲衰過偷錢佬招大技
1技+3技加幾十%攻?
1技得6秒 加得幾多攻? 加得幾多血? 攻書改左仲勁過 ...
你有無用過嫁
1技每秒係回90血 加60%攻
加埋3技係80%
2技加自己25敏 減人地7.幾甲 2.5秒暈200傷佢已經大力過一般英雄 2神爆2千
咁都殺唔到人?
仲有你話6秒無用 咁信長可以番家
佢又加得多過信長又耐過佢點睇都殺到人啦

我一早都講過 技能不弱
係施法距離的問題

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-4-12 20:35 發表
你有無用過嫁
1技每秒係回90血 加60%攻
加埋3技係80%
2技加自己25敏 減人地7.幾甲 2.5秒暈200傷佢已經大力過一般英雄 2神爆2千
咁都殺唔到人?
仲有你話6秒無用 咁信長可以番家
佢又加得多過信長又耐過佢點睇都殺到人啦

我一早都講過 技能不弱
係施法距離的問題
既然你講到咁勁,又大力加80%,點解UTUBE 片都唔多個? 又無人玩既?
根本就係太弱既問題,有邊個想玩弱英? 就係咁多

島左近以前係一隻公認弱英 呢家大技1技都改強左
點解一鐵唔會增強到? 仲有起手等等等等既問題存在?

個人認為一鐵起手同施法距離過大同過短之外都無咩問題

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2012-4-12 21:10 發表
個人認為一鐵起手同施法距離過大同過短之外都無咩問題
應該要改一改
一鐵從來都未有出頭天
唔係我琴日V中 我都唔記得有呢隻英

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-12 20:46 發表

既然你講到咁勁,又大力加80%,點解UTUBE 片都唔多個? 又無人玩既?

點解一鐵唔會增強到? 仲有起手等等等等既問題存在? ...
佢技術要求高 同埋呢啲英係youtube唔多片係因為佢定位多數係打手 好小係法裝華麗秒殺
佢2技再1技 6秒其實已經夠哂秒殺智英 你試過玩槍神俾一鐵2技再俾輔手妖火之後幾野秒左未?
佢小人用係在於施法距離令到技術要求技高 難肥 同埋大技雞肋技姐
1技改左魔免唔會解除已經好左好多架啦

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-12 20:46 發表

咪講左囉
係施法距離的問題
U tube片唔多個咪唔多個囉
武田片夠少啦 係咪要改強呀????

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-4-12 22:30 發表
咪講左囉
係施法距離的問題
武田片少?
團戰片我最少搵到100個以上
唔好為左駁而駁
一鐵搵到換左幾十段得一段有我先開POST
引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-4-12 22:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5179958&ptid=525146][/url]
咪講左囉
係施法距離的問題
咁係唔係要改@@?
引用:
原帖由 hwa011187 於 2012-4-12 22:26 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5179937&ptid=525146][/url]
佢技術要求高 同埋呢啲英係youtube唔多片係因為佢定位多數係打手 好小係法裝華麗秒殺
佢2技再1技 6秒其實已經夠哂秒殺智英 你試過玩槍神俾一鐵2技再俾輔手妖火之後幾野秒左未?
佢小人用係在於施法距離令到技術要求技高 難肥 同埋大技雞肋技姐
1技改左魔免唔會解除已經好左好多架啦
咁係吾係要改,要改咪得
我開POST都係為左想改

佢唔係弱,係施法距離的問題

引用:
原帖由 霸氣走場金 於 2012-4-12 22:40 發表
佢唔係弱,係施法距離的問題
要改施法距離的問題

引用:

唔係隻英弱 至於冇人用依隻英拍片既理由 同島左近1樣

太樣衰

引用:
原帖由 大暮維人 於 2012-4-12 23:07 發表

唔係隻英弱 至於冇人用依隻英拍片既理由 同島左近1樣

太樣衰
太樣衰 就見人見智
最樣衰我覺得係黑田官兵衛

36 123
發新話題