20 12
發新話題

CP問題

[Close]

CP問題

織田軍3狼右面果兩隻骷髏CP 應該係地圖入面最小人食既CP 我覺得應該改廢果兩隻野

後期最中意食

引用:
原帖由 ℡霸氣ゝ德 於 2012-5-28 17:54 發表
後期最中意食
前期應該無咩英會容易食到 對於織田軍既輔手來講

呢隻叫少人食?? 甘下路三狼右邊果兩隻是咩@.@

引用:
原帖由 CcY雨 於 2012-5-28 16:33 發表
織田軍3狼右面果兩隻骷髏CP 應該係地圖入面最小人食既CP 我覺得應該改廢果兩隻野
其實右邊3狼無咩問題.. 但係骷髏 芾萋又太勁後期又過廢不如整勁果2隻野算...
為妳做到最好

引用:
引用:
原帖由 aCeJaI_- 於 2012-5-28 18:27 發表
傻的嗎

引用:
原帖由 aCeJaI_- 於 2012-5-28 18:27 發表
Epic Fail! By Acejal

我覺得傾奇者仲少人食=_=

兩隻骷髏中期就食到,仲要一隻60幾70蚊,
都幾好味架...

回復 8# 的帖子

傾奇者、熊、浪人、野武士=吸魂專用角色

某英係後面度一拉就可以輕易食到

中期已經成日食,,,
成日行過都比人食左 好hurt

引用:
乜吾係幽靈嗎?

家康表示2lv食骷髏問題不大.

回復 13# 的帖子

骷髏表示食2lv家康問題不大.

引用:
原帖由 香腸 於 2012-5-29 22:25 發表
骷髏表示食2lv家康問題不大.
骷髏:唔..雖然識放電,但係都幾好味,又會多$300去買仙豆.一流
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
這是一種威攝力 你懂個籃子

搵我剪片 唔好諗住會有片交
This is the Fantasy

20 12
發新話題