31 123
發新話題

破風短劍改動

[Close]

破風短劍改動

攻擊+80
[使用]提昇1000範圍友軍22%移動速度持續10秒並免疫緩速效果3秒,魔免中單位無效
消耗法力125,等待時間30秒

濃縮吧極限移速3秒無視魔免 加改平

減至8秒改無視魔免效果仲實際.
開魔免加唔到速咁出黎做咩? 我啪酒唔好?又要晒錢合.
而家又唔係清酒, 22%都唔比咁呢樣物品仲有咩用?

破風短劍可以幫友軍
清酒只係自己用
我就真係唔明點解e樣物品會冇用
你明唔明咩叫免疫緩速效果3秒
無視湖e立花女果d緩速放果3秒吹到冇用 仲要加多22%移動速度俾你走佬
我覺得3秒都好似多左d

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 18:59 發表
破風短劍可以幫友軍
清酒只係自己用
無視湖e立花女果d緩速放果3秒吹到冇用 仲要加多22%移動速度俾你走佬
我覺得3秒都好似多左d
諗清楚改完招野有咩用先 ...
重點是 魔免無效

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2011-10-18 19:02 發表
重點是 魔免無效
道3,武田同松9等等大技都係緩速效果
如果改成魔免有效
咁佢地有咩用

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 19:20 發表

道3,武田同松9等等大技都係緩速效果
如果改成魔免有效
咁佢地有咩用
看看樓主吧
魔免中單位無效
開水受強慢效果下開破風仍然沒效果

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2011-10-18 19:40 發表
看看樓主吧
魔免中單位無效
開水受強慢效果下開破風仍然沒效果
咪話唔同意開水都有效果= =
如果開水有效果
仲要加多22%移動速度
咁道3果d開大有咩用= =

應該都係冇人出

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 21:13 發表

咪話唔同意開水都有效果= =
如果開水有效果
仲要加多22%移動速度
咁道3果d開大有咩用= =
咁一係開水一係開破風?

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 18:59 發表
破風短劍可以幫友軍
清酒只係自己用
我覺得3秒都好似多左d ...
我明破風可以幫友軍, 但破風之卷都幫到友軍. 如果合左都唔可以破魔免, 咁我想問晒錢合既理由係咩?
果80攻,對一個輔英黎講無咩用. 而且,道3招大慢既唔只10秒呀.
將佢改到8秒同破魔免.已經好夠.

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2011-10-18 21:56 發表
咁一係開水一係開破風?
55= =
就係咁

引用:
原帖由 CheapJing 於 2011-10-18 22:09 發表

我明破風可以幫友軍, 但破風之卷都幫到友軍. 如果合左都唔可以破魔免, 咁我想問晒錢合既理由係咩?
果80攻,對一個輔英黎講無咩用. 而且,道3招大慢既唔只10秒呀.
將佢改到8秒同破魔免.已經好夠. ...
就算唔講道3招大
武田招大都係得幾秒
要仲要8秒加埋22%移速?
咁武田招大開完有咩用呢?
槍神開完1技,左左開完大技可以好似信玄咁神威追住人黎打?
我就係唔想有e個情況先係3秒同開左水唔可以用
你可以講係本身既破風改成魔免有效,唔係講免疫緩速效果
我記得e個區有人提議破風改成魔免有效既post
如果你既重點係破風改成魔免有效既你就去番果個post吧
我e個post既重點係免疫緩速效果.

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 22:38 發表

就算唔講道3招大
武田招大都係得幾秒
你可以講係本身既破風 ...
咁打雙cut武田槍神開水定開破風走?

引用:
原帖由 jey123 於 2011-10-18 22:38 發表

就算唔講道3招大
武田招大都係得幾秒
你可以講係本身既破風 ...
其實照你咁講, 3秒已經夠你outrun所有慢.
5-8秒內22%, 武田都仲有可能打得死一個.
至於槍神左左, 係果3秒內真係可以做到威威追到人打.
就係因為咁.先唔要果3秒, 直接破魔免 8秒. 或者改得小D 5秒.
講真我唔知有舊POST講破風卷.
但見有文講短刀咪發表下.

31 123
發新話題