發新話題

小小英雄及小小物品小小改動

[Close]

小小英雄及小小物品小小改動

英雄
羽柴1技,蜂須2技,片倉2技,直江3技,施法距離為625
百地2技施法距離為700
松永1技起手加快減小自CUT技機會
道雪1技改為扣減99%移動速度
三成2技,目標魔免後附加技能取消
最上3技可擊殺小動物
衛門大技,只可對英雄使用
物品
戒杖刀,20秒內恢復1500點生命cd23秒
錫杖,持續20秒
河豚的毒囊,可對目標使用造成200傷害,並每0.5秒造成15點傷害持續3.5秒,可使用1次
河豚毒,可對目標使用造成200傷害,並每0.5秒造成15點傷害持續4秒,
池田鬼神丸國重,持續6.5秒魔免傷害減半

以上是本人的意見,不喜歡按上一頁

工口工口

衛門大技,只可對英雄使用
(吳係串你,只係廣下 如果衛門大技,只可對英雄使用相信以後極少人用佢, 因為本身cd時間長,d人又怕佢大, 成日對佢保持距離, 根本就好難大,有時成幾分鐘都大吳到人,只好大冰,大馬,大分身,要800吳好曬大,但你又改動左,可能成場頭30分鐘只大到1-2次,同無大到無咩分別,
衛門其實本身已經少人用,你改動左,會令佢再少d人用

吳明係廣d咩 請指教 真心問

河豚的毒囊,同河豚毒,有咩分別???

池田鬼神丸國重,持續7秒

會太屈, 之前就係屈過頭.作者先改動佢,扣少左, 因為佢係水吳到,仲有中左2秒左右,就算你走開左,d毒都跟住你招你血

引用:
原帖由 ho456852733 於 2012-3-18 00:47 發表
河豚的毒囊,同河豚毒,有咩分別???
唔知呢可,兄台小心比人扣分
引用:
原帖由 ho456852733 於 2012-3-18 00:46 發表
吳明係廣d咩 請指教 真心問
1個人整唔到片- -
大約係你對人用左,佢魔水之後,附近既兵仔/物體會照中2技既附加能力

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

偷錢佬其實唔屈
最多都係唔可以對電腦兵用
馬,分身可以照出
道雪盾其實好屈如99%行到可以以後都唔洗除盾
直江羽柴羊可以改短少少,但JJ佬唔洗改,秒數都唔同唔公平
乜你好憎小動物/.\?特登要最上殺小動物?
毒泉其實都改廢左,再改又會變留冷門到100場都無人出既刀
河豚的毒囊用一次會無左(?),咁其實D人都唔會用,爆爆彈仲好

引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-3-18 15:28 發表
偷錢佬其實唔屈
最多都係唔可以對電腦兵用
馬,分身可以照出
道雪盾其實好屈如99%行到可以以後都唔洗除盾
直江羽柴羊可以改短少少,但JJ佬唔洗改,秒數都唔同唔公平
乜你好憎小動物/.\?特登要最上殺小動物?
毒泉其實 ...
唔明- -
變技距離應該一致比較好..
單羽可以殺小動物
工口工口

百地2技改到700距咁樣咪可以地底直接訓遠程英

引用:
原帖由 HDXZ 於 2012-3-18 23:55 發表
百地2技改到700距咁樣咪可以地底直接訓遠程英
乜e+唔可以地底遠程英咩?

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-3-21 21:07 發表

乜e+唔可以地底遠程英咩?
冇記錯而家係得500,間單d講,比人打緊都訓唔到
工口工口

發新話題