16 12
發新話題

波子機大技一改

[Close]

波子機大技一改

波子機大技本身係睇對面有幾多mp黎開大
不如改到指定目標魔量低過最高法力值80%啦,,

咁樣可以加強波子機係團戰既作用,,
可以叫到1d高魔量既法師返屋企

不如唔好睇mp
睇波子機智力係咪高過對面

不如睇機率?

睇黎你唔知波子機點屈武田  破魔免叫人番去溫泉  前期邊個夠魔擋佢大技

引用:
原帖由 痴漢∥西 於 2012-2-14 21:56 發表
睇黎你唔知波子機點屈武田  破魔免叫人番去溫泉  前期邊個夠魔擋佢大技
咁大把英都得啦

引用:
原帖由 ★前田敦子 於 2012-2-5 13:58 發表
波子機大技本身係睇對面有幾多mp黎開大
不如改到指定目標魔量低過最高法力值80%啦,,

咁樣可以加強波子機係團戰既作用,,
可以叫到1d高魔量既法師返屋企 ...
其實呢個建議幾好, 因為我頭先就係玩過一場瑞龍院日秀, 到後期我是但大一隻都無效. (低智到好似牛牛咁過1500 都應該可以). 直接d黎講, 大技後期幫唔到團戰係對的.

80%...中期屈機程度加倍= ="

不如改到波子機就咁開大就可以叫人返溫泉LA! 5好理其他野

引用:
原帖由 痴漢∥西 於 2012-2-14 21:56 發表
請問 中前期 邊隻正常裝主力夠魔擋波子機大技

引用:
原帖由 ★前田敦子 於 2012-2-29 15:30 發表

請問 中前期 邊隻正常裝主力夠魔擋波子機大技
答案︰冇!!!!!!!!!

由波子機和對手智力差距決定秒數(成功率100%)

對面高智力過波子機->最低5秒
波子機每多對手2智力->+1秒

最多15秒

請問中前期邊個夠波子機壓?

引用:
原帖由 Amortisation 於 2/3/2012 06:01 PM 發表
答案係︰冇! 講左LA! 樓主只係想再強化波子妹姐
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-3-2 18:01 發表
波子機壓人係主要係用1,2技既
大技唔多關事

樓主都係改大技姐

其實E家波子大都OK LA

16 12
發新話題