發新話題

頂塔/後期無腦爆塔

[Close]

頂塔/後期無腦爆塔

戰塔打同1個目標
傷害會累積上 10% (只對英雄有效)
轉換目標重新計算
e.g  戰塔每打1下扣100血  第2下110 第3下121   133   146   161   177   195   215 ......
有d似絕信利家招3技
不過呢個係計%同冇上限
好多時到後期 塔打人都係rj 咁樣做就可以做到 後期都未必rj

唔贊成
前期羽柴.百地果d唔駛自己郁手既野都拆到塔
後期輪到物傷英可以爆塔都好應該

這創念,有得諗…

不過1定要開場30分鐘後先可以啟動,如果早期都有e個能力就太sm

逼你出兵爆?...
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

回復 1# 的帖子

正確d黎講 係新信利家招3技... btw 幾好的諗法

引用:
原帖由 香腸 於 2012-3-29 20:27 發表
唔贊成
前期羽柴.百地果d唔駛自己郁手既野都拆到塔
後期輪到物傷英可以爆塔都好應該
咁=任爆唔嬲?

回復 6# 的帖子

你俾d無腦英肥起仲有乜好講?
前期秀吉放隻火神出黎爆150你又出得佢脹咩?
你咪一樣要眼白白睇住佢無腦咁拆你營,以後你要行多勁遠先補到血魔

更何況無腦英拆野你地可以圍死佢
大部要物攻拆塔既英都要行到勁近先打到
佢走既距離既長左,其實危險好多
相比起d唔駛自己親手爆果d英,無腦拆塔已經唔算強勢

引用:
原帖由 hkl0vekk 於 2012-3-30 19:35 發表
逼你出兵爆?...
乜唔係逼你出技爆咩=_=
個個玩百地毛毛真田昌幸火計 出完技就走

呢家好煩 百地玩火計 遊擊爆塔
D塔好快無哂

引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-4-3 13:37 發表

乜唔係逼你出技爆咩=_=
個個玩百地毛毛真田昌幸火計 出完技就走

呢家好煩 百地玩火計 遊擊爆塔
D塔好快無哂
咁咪可以加抗性/呢d技能打塔rj d

咁咪好痛- -
如果 係就  唔同 目標  
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

其實洗乜煩- -講真後期所有英都可以無腦爆塔 不如升級系統升級時800 同埋 箭塔要升級埋加攻咪仲好 升級一次增加30點攻擊力  咪好.. 箭塔後期真係我吾知點講佢好 基本上都係得個硬字  反正第3次升級要1個鍾13分鍾先升級第3次,如果你可以係1個鍾13分鍾前完場箭塔最多都係得231-233攻姐,

為妳做到最好

我成日都覺得信長呢隻game d箭塔多得離譜,阻住完場,一場要勁耐- -
想爆佢又夠硬,爆唔入
唔爆佢又攻唔到入去,入去又危險
要爆塔真係要搵火山佬,羽柴石川,百地果d推塔神英先搞得掂
無呢d打塔英既,真係等會戰完或者會戰緊搵隻似樣d既打手偷打座塔

如果果鋪大部份都係$#,香宗果d英真係成場唔駛爆塔咁濟

ps:係我心目當中硬裝推塔法師先係無腦爆塔,竹中,火山佬,石田,波仔機呢d玩血裝慢慢爆你塔
膠在佢地血裝都打得你痛先陰公
但你又會因為佢地壓路你地兵通常搞到好少,唔夠佢地肥

打得lol多打信長真係悶到喊
d節奏慢到

但係又有冇想過D新手都玩信長,難道要新手唔好玩

引用:
原帖由 香腸 於 2012-4-7 17:52 發表
我成日都覺得信長呢隻game d箭塔多得離譜,阻住完場,一場要勁耐- -
想爆佢又夠硬,爆唔入
唔爆佢又攻唔到入去,入去又危險
要爆塔真係要搵火山佬,羽柴石川,百地果d推塔神英先搞得掂
無呢d打塔英既,真係等會戰完或者會戰 ...
講講下又係
好鬼多塔...一路啲戰塔都成八坐
雖然戰塔多錢
但係咁咪益晒啲無腦爆塔英(百地.單乳.竹中.太原..........)

發新話題