發新話題

S6.8 - ★癲佬&雞囝公開版優化 v3

[Close]

S6.8 - ★癲佬&雞囝公開版優化 v3

日後會開放新的HKaudition free of acv論壇,請大家多多注意

新的論壇網頁如下: h t t p : / / h k a u d i t i o n - f r e e - o f - a c v .m a r l i t o .com

del空白!!!!

有改歌玩LU  YA     
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

都唔係改歌...只係優化炸-,-

引用:
原帖由 L0veN 於 2011-11-7 21:49 發表
都唔係改歌...只係優化炸-,-
仲等我咁開心....  
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

弄点改歌啊楼主,期待ING!!!@@

有冇隱反啊??
有冇普通模式系黑底啊 ??

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2011-11-13 13:39 發表
有冇隱反啊??
有冇普通模式系黑底啊 ??
唔好再提隱反...隱反唔整...就係咁

THANKS

:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol謝謝你

引用:
原帖由 L0veN 於 2011-11-13 23:24 發表

怕咩??怕D人技術一直差落去 ??

引用:
原帖由 L0veN 於 2011-11-13 23:24 發表

甘黑底呢?我覺得你整戈個背景好難睇..玩起黎比戈地下整亂做

遲小小可能會改...期待下啦!!!

引用:
原帖由 L0veN 於 2011-11-23 21:18 發表
遲小小可能會改...期待下啦!!!
hehe..。我一定會期待

發新話題