25 12
發新話題

[無效] 挑戰: ︴GGx〝 vs 鑰匙

[Close]

挑戰: ︴GGx〝 vs 鑰匙

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2011-12-30 21:45:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 98

等一陣 有人沖梗涼

要咩

引用:
原帖由 ☆苯*軒〃 於 2011-12-30 21:22 發表
等一陣 有人沖梗涼
我開場 你地入住先??? 團2

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-12-30 21:25 發表

我開場 你地入住先??? 團2
係開場個個沖梗涼....30分度覆你地要咩
sor

入住我場先ok???   有咩事等陣你fd一到就轉場  因為想快d

鑰匙團加油阿
輸左吾緊要
輸比mh好正常
嬴左就勁

引用:
原帖由 龜王 於 2011-12-30 21:30 發表
鑰匙團加油阿
輸左吾緊要
輸比mh好正常
嬴左就勁
對面mh o.o?

吾係阿
我講笑炸

傻仔吠夠未 輸左屈人mh既神手 你夠膽開正身出黎 我夠膽用正身回你 我都想知你件神手既正身係邊個         

傻狗終於吠喇?
開mh嬴完係到串77,無料扮4條.
你d咁既mh哥,知道你正身有?用
之後咪又係開mh改名

我就玩開kyx既,vlan正身就無.
有膽黎kyx vs

好呀 我即刻開個kyx ac贏多一次你條友又點話 你夠膽接既 我咪夠膽打lor          不過輸左就要比人整片架la     

引用:
原帖由 龜王 於 2011-12-30 21:45 發表
傻狗終於吠喇?
開mh嬴完係到串77,無料扮4條.
你d咁既mh哥,知道你正身有?用
之後咪又係開mh改名

我就玩開kyx既,vlan正身就無.
有膽黎kyx vs
不如你收收聲喇
男人老狗係網上面輸場團戰係到嘈嘈嘈
我地已經冇主動黎嘈你地 個個post都吠
講真 你話我地mh咪搵證據囉
我地行得正企得正怕咩?做男人心胸廣闊d喇
解團重開咪係一條好漢 何必咁介意係一場遊戲度?

回復 11# 的帖子

你的技術那麼低.
來vlan打街場都說人mh的拉.
還不是狗一只??

冇計 人地輸左頂唔順比人炮咪開分身係到亂炮 又唔知自己渣到比人恥笑到咸 佢想打多場咪由佢lor 不過水我就抽硬 佢地夠膽打咪接我 mh?? 你咪整我片post上vlan比人睇睇下我地有冇mh    lor   

25 12
發新話題