發新話題

比賽14版地圖決定!是好是壞?

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]

回復 38# 的帖子

我想講!!唔好得閒管理員!! 到時真係得個桔!! 我地儘可能講d佢地反駁唔到既-.-""

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 17:56 發表

投票時候.不是已經.說明了..只作了解之用..有無看清楚?
了解完都冇用la咁
當香港人咁多個仲係玩緊11.2b/s板
只有小數人玩新板
可況s板都係官方會更新既地圖
唔明點解要用新板呢做比賽地圖

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:58 發表

你有病?? 咩叫VLAN隻手遮天 ? 你講野.有無家教? VLAN搞比賽..當然是VLAN 話事..你唔喜歡,.可以離開..無需要.口出惡言
你岩岩做乜叫我 既然你覺得屈機 你可以GG

你自認你屈緊我地機><?
引用:
你有病?? 咩叫VLAN隻手遮天 ? 你講野.有無家教? VLAN搞比賽..當然是VLAN 話事..你唔喜歡,.可以離開..無需要.口出惡言
引用:
只有你們要?其他人.就唔使?

如果你覺得..屈機..你可以離開...

引用:
原帖由 花公子 於 2009-3-17 17:59 發表

了解完都冇用la咁
當香港人咁多個仲係玩緊11.2b/s板
只有小數人玩新板
可況s板都係官方會更新既地圖
唔明點解要用新板呢做比賽地圖
新版地圖.都是官方認可..都是官方.會更新..點解唔用?

GM也是的.
忘了嗎.
LOSER特權大家都知道.
上一次在黃金的VLAN杯.
人家黃金主隊  想跟星願打
為啥只有LOSER能打友誼賽?
然而.我們UNION 的團長 業 權 PA 等最大那幾位都在
為啥不邀請我們在來場友誼賽?
然後我也想問.為什麼你要搞投票?
投票的目的不是民主的嗎?
大部份都投S版.11版.
如果你一早要選新版.就不必搞投票.
多此一舉嗎?
管理員阿管理員
你讓大部份會員失望 你知不知道?
GGC也會搞 S版比賽 也會搞新版.
然而你們這麼門面的 都不會
還叫人怎麼在這玩阿?

回復 41# 的帖子

我問ok? 唔好講到我好似話有ok?? 重點唔係呢到!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 19:00 發表

咁開個投票貼黎拜神?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

難道vlan不會為玩家們著想????

請問管理員也需不需要直指UNION?

什麼叫民意?
管理員我想你不懂
舉個例
如果政府做了一些不能容忍的事
市民們搞罷工.
政府會怎麼樣?
那就是為什麼政府要順應民意的原因
自己想一想吧

香港主流根本就係11.2b / s版
要我地咁多個團放棄玩左咁耐既版本
對唔住 ^_^ 我已經知道今次有好多團唔會參加vlan比賽了
你要玩獨攬...你玩飽佢   你覺得自己威d?
一d 比賽feel 都沒...贏左都冇彩啦
得幾個團參加比賽,做比賽片想比人笑?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 17:58 發表

果個人都係以反對黎表達佢對結果既不滿姐 冇你所講既口出惡言wo...香港咁多反對既遊行,就=個個係街口出惡言?
相反,,你回post第一回就飛句你有病出黎..邊個口出惡言...大家有眼睇啦-.-

這就像為什麼LOSER能在 灣仔會展嬴到亞洲冠軍的原因
只有8隊參加
沒一隊有星願 UNION 的人

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:00 發表

我想講...s版都係官方認可...都係官方會一直更新既地圖..點解唔用??

引用:
原帖由 CoOLSwallow 於 2009-3-17 18:03 發表

果個人都係以反對黎表達佢對結果既不滿姐 冇你所講既口出惡言wo...香港咁多反對既遊行,就=個個係街口出惡言?
相反,,你回post第一回就飛句你有病出黎..邊個口出惡言...大家有眼睇啦-.- ...
你太過中肯了吧
ABC係我係我 = 0

發新話題