發新話題

Crash Course DLC (3976)&(3979) 請集中於此帖討論

[Close]
引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-30 23:53 發表
2009年3月27日 3790主程式發佈下載 同時 三管下旨

所有非vLan官方更新檔案或主程式檔案以及外掛檔案  一律刪帖處理

造成諸位不便 敬請原諒 如有投訴 請到用戶申訴區

切忌違返版規

版規第6條:任何對於本區版主之 ...
cant find this in 版規, can you add back,we dont know we cant post...

引用:
原帖由 hihi1210 於 30-9-2009 11:40 PM 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=152390&extra=page%3D1
睇番呢度先知咩事...,Nightmare夢版主扣人分結果你都跌落水
見習版主  /  版主   各降一級   ( 見習版主-->變回會員   版主-->見習版主 )

事件 ...
請不知情者 切勿誤導他人

該次事件主要為版規漏洞所引致.兩位版主於處理方法不成熟 但未至於非常嚴重
唯獨最嚴重的就是重手扣至負分一事
附圖一張.見笑見笑

多多得罪了xtream
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=152390&page=1&fromuid=855062#pid1298408
引用:
原帖由 hihi1210 於 30-9-2009 11:56 PM 發表

cant find this in 版規, can you add back,we dont know we cant post...
對於此問題我會抽出時間修改版規
但請各位切勿以偏見角度看待版主

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

終於出左啦=.=?
我早上8點睇下網吧得未先

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-30 23:47 發表

'

Xtream 亦都唔洗再覆佢啦, 咁講落去我個帖花晒啦

由而家回歸番正題 ...
又係喎可哈哈
講番正題,好多人好似升級左做3976之後玩唔到...但係我頭先試左,完全冇問題..
唔知係唔係d人裝戈陣過程出錯呢?因為我一更新完就玩到Lu...
已轉行玩steam版

我想問下3979呢
老手包219MB是否正常?

引用:
原帖由 mc2222 於 2009-10-1 02:09 發表
我想問下3979呢
老手包219MB是否正常?
正常 =.= 放心下載吧

3976是不是用老手包上3979???

引用:
原帖由 90030900 於 2009-10-1 02:35 發表
3976是不是用老手包上3979???
YES

有冇人更新左3979狂down server

但聽某某人講更新左之後  開場就開到  不過教唔到18個人玩
唔知係咪呢??  如果係既話 有冇方法解決??

仲有仲有我岩岩更新完啦  入到game
不過開唔到場  一開場就彈左呢個野出黎

3976 同 3979可唔可以連線

引用:
原帖由 eKA___A 於 2009-10-1 09:35 發表
3976 同 3979可唔可以連線
之前聽講話可以既.
已轉行玩steam版

回復 72# 的帖子

i find 3980 update in a website,will v-lan post it here?

我更新完之後開唔到game~禁極都唔彈出來-.-

我想問係點解插件才有的那些升級現在沒有裝插件也有?
是官方遊戲也增加了這些設定還是VLAN更新包增加了??

發新話題