發新話題

2007年5月 vLan VIP 名單

[Close]
呢排少左上黎~拎唔到都預左
奇怪~點解vip冇死神分呢~原因係咪同其他會員關係唔好呢
人際關係都係成為vip既原因之一嗎

引用:
原帖由 No_11 於 2007-5-8 10:42 發表
呢個我都有同感,但佢上個月好似出少咗出post,同埋多爭辯都可能有關,但我相信管理員唔比佢都有其道理,今期vip有幾個係貼圖區真係好勤力出post,而且精選唔少,你有時間都去睇睇,圖文並戌,下期大家再努力d咪一樣可做vip 死神努力d,你既水平係好高,我非常欣賞...

嗯   死神有好多文章都唔錯   解釋亦很祥盡

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-8 12:28 發表

呢個我都有同感,但佢上個月好似出少咗出post,同埋多爭辯都可能有關,但我相信管理員唔比佢都有其道理,今期vip有幾個係貼圖區真係好勤力出post,而且精選唔少,你有時間都去睇睇,圖文並戌,下期大家再努力d咪一樣可做vi ...
今個月主要解答別人的問題,以及提出一些自己的意見。

而且在下取回公道前都不會開帖,否則又會再被無理扣分。

此外,我認為貢獻不應該單看新帖子,沒必要也無需要亂開帖子。
引用:
原帖由 No_11 於 2007-5-8 10:42 發表
人際關係當然是主因,沒人推薦自然不能夠成為vip。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-8 16:29 發表
今個月主要解答別人的問題,以及提出一些自己的意見。

而且在下取回公道前都不會開帖,否則又會再被無理扣分。

此外,我認為貢獻不應該單看新帖子,沒必要也無需要亂開帖子。
人際關係當然是主因,沒人推薦自然不能夠成為vip ...
我相信推薦祇係其中一環,管理員都會有佢的標準,我地應該尊重佢的決定,,,,

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-8 16:43 發表

我相信推薦祇係其中一環,管理員都會有佢的標準,我地應該尊重佢的決定,,,,
我並沒有任何不尊重/反對這次的vip名單。

冇我ge......................

少左n個人既@@”
不過我都唔多想講野

今次冇份LU....

少左好多人@@

不過我覺得咁仲好...做到的話會比較開心....

但係唔知點解覺得今次既準則好似有D奇..
一D好似冇都發表,,個名見都未見過既做左...
一D成日出現,,成日POST既返冇WOR
LaZy~~~ ~

點解我無架               
比星都唔比本少

我變左永遠vip好似^^
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

哈哈   鬼   你再發多d  post吧啦   你對vlan冇d貢獻  更係冇
唔似得我    對vlan咁有貢獻   (說笑這樣說)

回復 #25 『楓』﹏鬼 的帖子

想做vip??
多D黎貼圖區同吹水區
應該有D幫助
今屆vip
有4個都係貼圖區同水區出身

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-5-10 00:04 發表
想做vip??
多D黎貼圖區同吹水區
應該有D幫助
今屆vip
有4個都係貼圖區同水區出身
恐怕多點來吹水區沒什麼用。

吹水區d貼   我月黎月唔識點回= =!!

發新話題